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  • Source: International Dairy Journal. Unidade: IQSC

    Subjects: PROTEÍNAS, LEITE, PEPTÍDEOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      CAVALCANTE, Keila N. et al. Impact of UV-C pretreatment on β-lactoglobulin hydrolysis by trypsin: Production and bioavailability of bioactive peptides. International Dairy Journal, v. 142, p. 105650, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2023.105650. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Cavalcante, K. N., Feitor, J. F., Morais, S. T. B., Nassu, R. T., Ahrné, L. M., & Cardoso, D. R. (2023). Impact of UV-C pretreatment on β-lactoglobulin hydrolysis by trypsin: Production and bioavailability of bioactive peptides. International Dairy Journal, 142, 105650. doi:10.1016/j.idairyj.2023.105650
    • NLM

      Cavalcante KN, Feitor JF, Morais STB, Nassu RT, Ahrné LM, Cardoso DR. Impact of UV-C pretreatment on β-lactoglobulin hydrolysis by trypsin: Production and bioavailability of bioactive peptides [Internet]. International Dairy Journal. 2023 ;142 105650.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2023.105650
    • Vancouver

      Cavalcante KN, Feitor JF, Morais STB, Nassu RT, Ahrné LM, Cardoso DR. Impact of UV-C pretreatment on β-lactoglobulin hydrolysis by trypsin: Production and bioavailability of bioactive peptides [Internet]. International Dairy Journal. 2023 ;142 105650.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2023.105650
  • Source: Eclética Química. Unidades: IQ, IQSC

    Subjects: PROTEÍNAS, LEITE, ZINCO

    Versão PublicadaAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BOSSU, Carla Maíra et al. Zinc fractionation in cow, goat, sheep and soybean milk samples using gel-electrophoresis and determination by electrothermal atomic absorption spectrometry (ETAAS). Eclética Química, v. 46, n. 1, p. 12-20, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.26850/1678-4618eqj. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Bossu, C. M., Giglioti, R., Oliveira, M. C. de S., Oliveira, P. V. de, & Nogueira, A. R. de A. (2021). Zinc fractionation in cow, goat, sheep and soybean milk samples using gel-electrophoresis and determination by electrothermal atomic absorption spectrometry (ETAAS). Eclética Química, 46( 1), 12-20. doi:10.26850/1678-4618eqj
    • NLM

      Bossu CM, Giglioti R, Oliveira MC de S, Oliveira PV de, Nogueira AR de A. Zinc fractionation in cow, goat, sheep and soybean milk samples using gel-electrophoresis and determination by electrothermal atomic absorption spectrometry (ETAAS) [Internet]. Eclética Química. 2021 ; 46( 1): 12-20.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.26850/1678-4618eqj
    • Vancouver

      Bossu CM, Giglioti R, Oliveira MC de S, Oliveira PV de, Nogueira AR de A. Zinc fractionation in cow, goat, sheep and soybean milk samples using gel-electrophoresis and determination by electrothermal atomic absorption spectrometry (ETAAS) [Internet]. Eclética Química. 2021 ; 46( 1): 12-20.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.26850/1678-4618eqj
  • Source: Resumos. Conference titles: Reunião Anual Sociedade Brasileira de Química. Unidade: IQSC

    Subjects: PROTEÍNAS, LEITE

    How to cite
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    • ABNT

      LIBARDI, Silvia Helena e CARDOSO, Daniel Rodrigues. Aspectos da interação entre compostos fenólicos e proteinas do soro do leite e a sua influência na atividade antioxidante do produto. 2009, Anais.. São Paulo: SBQ, 2009. . Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Libardi, S. H., & Cardoso, D. R. (2009). Aspectos da interação entre compostos fenólicos e proteinas do soro do leite e a sua influência na atividade antioxidante do produto. In Resumos. São Paulo: SBQ.
    • NLM

      Libardi SH, Cardoso DR. Aspectos da interação entre compostos fenólicos e proteinas do soro do leite e a sua influência na atividade antioxidante do produto. Resumos. 2009 ;[citado 2024 out. 18 ]
    • Vancouver

      Libardi SH, Cardoso DR. Aspectos da interação entre compostos fenólicos e proteinas do soro do leite e a sua influência na atividade antioxidante do produto. Resumos. 2009 ;[citado 2024 out. 18 ]

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