Filtros : "ETANOL" "1999" Removido: "BIOTECNOLOGIA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Trends in Biotechnology. Unidade: ESALQ

    Subjects: COMBUSTÃO, ETANOL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      WHEALS, A. E. et al. Fuel ethanol after 25 years. Trends in Biotechnology, v. 17, n. 12, p. 482-487, 1999Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0167-7799(99)01384-0. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Wheals, A. E., Basso, L. C., Alves, D. M. G., & Amorim, H. V. de. (1999). Fuel ethanol after 25 years. Trends in Biotechnology, 17( 12), 482-487. doi:10.1016/s0167-7799(99)01384-0
    • NLM

      Wheals AE, Basso LC, Alves DMG, Amorim HV de. Fuel ethanol after 25 years [Internet]. Trends in Biotechnology. 1999 ; 17( 12): 482-487.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0167-7799(99)01384-0
    • Vancouver

      Wheals AE, Basso LC, Alves DMG, Amorim HV de. Fuel ethanol after 25 years [Internet]. Trends in Biotechnology. 1999 ; 17( 12): 482-487.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0167-7799(99)01384-0
  • Source: Food Research International. Unidade: CENA

    Subjects: BEBIDAS ALCOÓLICAS, UVA, CANA-DE-AÇÚCAR, ETANOL, ISÓTOPOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PISSINATTO, Lucilene et al. Stable carbon isotopic analysis and the botanical origin of ethanol in Brazilian brandies. Food Research International, v. 32, n. 10, p. 665–668, 1999Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0963-9969(99)00143-x. Acesso em: 18 nov. 2024.
    • APA

      Pissinatto, L., Martinelli, L. A., Victoria, R. L., & Camargo, P. B. de. (1999). Stable carbon isotopic analysis and the botanical origin of ethanol in Brazilian brandies. Food Research International, 32( 10), 665–668. doi:10.1016/s0963-9969(99)00143-x
    • NLM

      Pissinatto L, Martinelli LA, Victoria RL, Camargo PB de. Stable carbon isotopic analysis and the botanical origin of ethanol in Brazilian brandies [Internet]. Food Research International. 1999 ; 32( 10): 665–668.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0963-9969(99)00143-x
    • Vancouver

      Pissinatto L, Martinelli LA, Victoria RL, Camargo PB de. Stable carbon isotopic analysis and the botanical origin of ethanol in Brazilian brandies [Internet]. Food Research International. 1999 ; 32( 10): 665–668.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0963-9969(99)00143-x

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024