Source: Resumos. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FZEA
Subjects: PIGMENTOS, JABUTICABA, COMPOSTOS FENÓLICOS, STAPHYLOCOCCUS, SALSICHA, EMBUTIDOS
ABNT
BALDIN, Juliana Cristina et al. Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba extract (Myrciaria cauliflora) on microorganisms present in fresh sausages. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1218-2.PDF. Acesso em: 15 nov. 2024.APA
Baldin, J. C., Michelin, E. C., Silva, P. M. da, Godoy, S. H. S. de, Polizer, Y. J., Carvalho, L. T., et al. (2015). Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba extract (Myrciaria cauliflora) on microorganisms present in fresh sausages. In Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1218-2.PDFNLM
Baldin JC, Michelin EC, Silva PM da, Godoy SHS de, Polizer YJ, Carvalho LT, Santos IR dos, Fregonesi RP, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba extract (Myrciaria cauliflora) on microorganisms present in fresh sausages [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1218-2.PDFVancouver
Baldin JC, Michelin EC, Silva PM da, Godoy SHS de, Polizer YJ, Carvalho LT, Santos IR dos, Fregonesi RP, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba extract (Myrciaria cauliflora) on microorganisms present in fresh sausages [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 nov. 15 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1218-2.PDF