Filtros : "CHOCOLATE" "2008" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: International Journal of Food Engineering. Unidade: FCF

    Subjects: CUPUAÇU, CHOCOLATE, BEBIDAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva e MEDEIROS, Magda Leite. Rheological properties of chocolate drink from cupuassu. International Journal of Food Engineering, v. 4, n. 1, 2008Tradução . . Disponível em: http://www.bepress.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1124&context=ijfe. Acesso em: 11 set. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S., & Medeiros, M. L. (2008). Rheological properties of chocolate drink from cupuassu. International Journal of Food Engineering, 4( 1). Recuperado de http://www.bepress.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1124&context=ijfe
    • NLM

      Lannes SC da S, Medeiros ML. Rheological properties of chocolate drink from cupuassu [Internet]. International Journal of Food Engineering. 2008 ; 4( 1):[citado 2024 set. 11 ] Available from: http://www.bepress.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1124&context=ijfe
    • Vancouver

      Lannes SC da S, Medeiros ML. Rheological properties of chocolate drink from cupuassu [Internet]. International Journal of Food Engineering. 2008 ; 4( 1):[citado 2024 set. 11 ] Available from: http://www.bepress.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1124&context=ijfe
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, CHOCOLATE, QUITOSANA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA JUNIOR, Elieste da e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Influence of formulation on chemical, physical and mechanical properties of ice creams. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 11 set. 2024. , 2008
    • APA

      Silva Junior, E. da, & Lannes, S. C. da S. (2008). Influence of formulation on chemical, physical and mechanical properties of ice creams. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Silva Junior E da, Lannes SC da S. Influence of formulation on chemical, physical and mechanical properties of ice creams. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ; 44 80 res. FCF155.[citado 2024 set. 11 ]
    • Vancouver

      Silva Junior E da, Lannes SC da S. Influence of formulation on chemical, physical and mechanical properties of ice creams. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2008 ; 44 80 res. FCF155.[citado 2024 set. 11 ]
  • Source: Farma Júnior - Princípio Ativo. Unidade: FCF

    Subjects: QUITOSANA, BEBIDAS, CHOCOLATE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva. FCF desenvolve bebida achocolatada com quitosana. Tradução . Farma Júnior - Princípio Ativo, São Paulo, 2008. , n. ju 2008. 3 p. Acesso em: 11 set. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S. (2008). FCF desenvolve bebida achocolatada com quitosana. Farma Júnior - Princípio Ativo. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Lannes SC da S. FCF desenvolve bebida achocolatada com quitosana. Farma Júnior - Princípio Ativo. 2008 ;(ju 2008. 3 p.):[citado 2024 set. 11 ]
    • Vancouver

      Lannes SC da S. FCF desenvolve bebida achocolatada com quitosana. Farma Júnior - Princípio Ativo. 2008 ;(ju 2008. 3 p.):[citado 2024 set. 11 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024