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  • Fonte: Frontiers in Microbiology. Unidades: FCFRP, FCF

    Assuntos: ALIMENTOS, MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      ALVES, Virgínia Farias et al. Microbiological aspects of non-conventional foods, ingredients and beverages [Editorial]. Frontiers in Microbiology. Lausanne: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://dx.doi.org/10.3389/fmicb.2023.1340215. Acesso em: 28 nov. 2025. , 2023
    • APA

      Alves, V. F., Martinis, E. C. P. de, Xavier, B. M., & Pinto, U. M. (2023). Microbiological aspects of non-conventional foods, ingredients and beverages [Editorial]. Frontiers in Microbiology. Lausanne: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. doi:10.3389/fmicb.2023.1340215
    • NLM

      Alves VF, Martinis ECP de, Xavier BM, Pinto UM. Microbiological aspects of non-conventional foods, ingredients and beverages [Editorial] [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2023 ; 14 1-3 art. 1340215.[citado 2025 nov. 28 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3389/fmicb.2023.1340215
    • Vancouver

      Alves VF, Martinis ECP de, Xavier BM, Pinto UM. Microbiological aspects of non-conventional foods, ingredients and beverages [Editorial] [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2023 ; 14 1-3 art. 1340215.[citado 2025 nov. 28 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3389/fmicb.2023.1340215
  • Fonte: Frontiers in Microbiology. Unidade: FCF

    Assuntos: FILOGENIA, SALMONELLA, RESISTÊNCIA MICROBIANA ÀS DROGAS, DOENÇAS TRANSMITIDAS POR ALIMENTOS

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    • ABNT

      MONTE, Daniel Farias Marinho do et al. Multiple optimization for extraction of ethinylestradiol. Frontiers in Microbiology, v. 13, p. 1-14 art. 867278, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.867278. Acesso em: 28 nov. 2025.
    • APA

      Monte, D. F. M. do, Nethery, M. A., Berman, H., Keelara, S., Lincopan, N., Cray, P. J. F., et al. (2022). Multiple optimization for extraction of ethinylestradiol. Frontiers in Microbiology, 13, 1-14 art. 867278. doi:10.3389/fmicb.2022.867278
    • NLM

      Monte DFM do, Nethery MA, Berman H, Keelara S, Lincopan N, Cray PJF, Barrangou R, Landgraf M. Multiple optimization for extraction of ethinylestradiol [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2022 ; 13 1-14 art. 867278.[citado 2025 nov. 28 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.867278
    • Vancouver

      Monte DFM do, Nethery MA, Berman H, Keelara S, Lincopan N, Cray PJF, Barrangou R, Landgraf M. Multiple optimization for extraction of ethinylestradiol [Internet]. Frontiers in Microbiology. 2022 ; 13 1-14 art. 867278.[citado 2025 nov. 28 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fmicb.2022.867278

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