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  • Unidade: FCF

    Subjects: LECITINAS, TECNOLOGIA FARMACÊUTICA

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    • ABNT

      SOUZA, Mariana Soares Alves de. Desenvolvimento de formulação veterinária de organogel contendo lecitina de soja, Pluronic® F-127 e meloxicam para o tratamento de dores agudas e crônicas em animais de pequeno porte (OU) Desenvolvimento de organogel injetável subcutâneo de Pluronic® -F127 e lecitina de soja (OPL) contendo meloxicam para uso veterinário. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9139/tde-30112022-110725/. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Souza, M. S. A. de. (2022). Desenvolvimento de formulação veterinária de organogel contendo lecitina de soja, Pluronic® F-127 e meloxicam para o tratamento de dores agudas e crônicas em animais de pequeno porte (OU) Desenvolvimento de organogel injetável subcutâneo de Pluronic® -F127 e lecitina de soja (OPL) contendo meloxicam para uso veterinário (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9139/tde-30112022-110725/
    • NLM

      Souza MSA de. Desenvolvimento de formulação veterinária de organogel contendo lecitina de soja, Pluronic® F-127 e meloxicam para o tratamento de dores agudas e crônicas em animais de pequeno porte (OU) Desenvolvimento de organogel injetável subcutâneo de Pluronic® -F127 e lecitina de soja (OPL) contendo meloxicam para uso veterinário [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9139/tde-30112022-110725/
    • Vancouver

      Souza MSA de. Desenvolvimento de formulação veterinária de organogel contendo lecitina de soja, Pluronic® F-127 e meloxicam para o tratamento de dores agudas e crônicas em animais de pequeno porte (OU) Desenvolvimento de organogel injetável subcutâneo de Pluronic® -F127 e lecitina de soja (OPL) contendo meloxicam para uso veterinário [Internet]. 2022 ;[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9139/tde-30112022-110725/
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: BANANA, LECITINAS

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    • ABNT

      SANSONE, Ana Claudia Miranda Brito e NASCIMENTO, João Roberto Oliveira do. The amount of banlec in banana pulp is dependent on cultivars and ripening stage of the fruit. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 03 out. 2024. , 2013
    • APA

      Sansone, A. C. M. B., & Nascimento, J. R. O. do. (2013). The amount of banlec in banana pulp is dependent on cultivars and ripening stage of the fruit. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Sansone ACMB, Nascimento JRO do. The amount of banlec in banana pulp is dependent on cultivars and ripening stage of the fruit. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 64 res. FCF123.[citado 2024 out. 03 ]
    • Vancouver

      Sansone ACMB, Nascimento JRO do. The amount of banlec in banana pulp is dependent on cultivars and ripening stage of the fruit. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2013 ; 49 64 res. FCF123.[citado 2024 out. 03 ]
  • Source: International Journal of Pharmaceutics. Unidade: FCF

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, LECITINAS, QUITOSANA

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    • ABNT

      BENDER, Eduardo A et al. Hemocompatibility of poly(ε-caprolactone) lipid-core nanocapsules stabilized with polysorbate 80-lecithin and uncoated or coated with chitosan. International Journal of Pharmaceutics, v. 426, n. 1-2, p. 271-279, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijpharm.2012.01.051. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Bender, E. A., Adorne, M. D., Colomé, L. M., Abdalla, D. S. P., Guterres, S. S., & Pohlmann, A. R. (2012). Hemocompatibility of poly(ε-caprolactone) lipid-core nanocapsules stabilized with polysorbate 80-lecithin and uncoated or coated with chitosan. International Journal of Pharmaceutics, 426( 1-2), 271-279. doi:10.1016/j.ijpharm.2012.01.051
    • NLM

      Bender EA, Adorne MD, Colomé LM, Abdalla DSP, Guterres SS, Pohlmann AR. Hemocompatibility of poly(ε-caprolactone) lipid-core nanocapsules stabilized with polysorbate 80-lecithin and uncoated or coated with chitosan [Internet]. International Journal of Pharmaceutics. 2012 ; 426( 1-2): 271-279.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijpharm.2012.01.051
    • Vancouver

      Bender EA, Adorne MD, Colomé LM, Abdalla DSP, Guterres SS, Pohlmann AR. Hemocompatibility of poly(ε-caprolactone) lipid-core nanocapsules stabilized with polysorbate 80-lecithin and uncoated or coated with chitosan [Internet]. International Journal of Pharmaceutics. 2012 ; 426( 1-2): 271-279.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijpharm.2012.01.051
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo. Unidade: FCF

    Assunto: LECITINAS

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    • ABNT

      OLIVEIRA, Wesley Anderson de et al. Efficacy of polysorbate and lecithin in neutralization of Quaternary Ammonium Compounds and Biguanides. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 03 out. 2024. , 2011
    • APA

      Oliveira, W. A. de, Takamoto, R. T. de O., Kikuchi, I. S., & Pinto, T. de J. A. (2011). Efficacy of polysorbate and lecithin in neutralization of Quaternary Ammonium Compounds and Biguanides. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Oliveira WA de, Takamoto RT de O, Kikuchi IS, Pinto T de JA. Efficacy of polysorbate and lecithin in neutralization of Quaternary Ammonium Compounds and Biguanides. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 32 res. FCF060.[citado 2024 out. 03 ]
    • Vancouver

      Oliveira WA de, Takamoto RT de O, Kikuchi IS, Pinto T de JA. Efficacy of polysorbate and lecithin in neutralization of Quaternary Ammonium Compounds and Biguanides. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2011 ; 47 32 res. FCF060.[citado 2024 out. 03 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: LECITINAS, LIPOPROTEÍNAS LDL

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    • ABNT

      PINCINATO, Eder de Carvalho e MORIEL, Patricia e ABDALLA, Dulcinéia Saes Parra. Cholesterol oxides inhibit cholesterol esterification by lecithin: cholesterol acyl transferase. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, v. 45, n. 3, p. 429-435, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1984-82502009000300007. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Pincinato, E. de C., Moriel, P., & Abdalla, D. S. P. (2009). Cholesterol oxides inhibit cholesterol esterification by lecithin: cholesterol acyl transferase. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, 45( 3), 429-435. doi:10.1590/s1984-82502009000300007
    • NLM

      Pincinato E de C, Moriel P, Abdalla DSP. Cholesterol oxides inhibit cholesterol esterification by lecithin: cholesterol acyl transferase [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 3): 429-435.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502009000300007
    • Vancouver

      Pincinato E de C, Moriel P, Abdalla DSP. Cholesterol oxides inhibit cholesterol esterification by lecithin: cholesterol acyl transferase [Internet]. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2009 ; 45( 3): 429-435.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1984-82502009000300007
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Unidade: FCF

    Subjects: LECITINAS, EXTRAÇÃO DE LÍQUIDOS, ALBUMINAS, PROTEÍNAS

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    • ABNT

      HASMANN, Francislene Andréia et al. Micelas reversas de lecitina de soja: uma alternativa para purificação de proteínas. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, v. 43, n. 3, p. 481-487, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1516-93322007000300017. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Hasmann, F. A., Cortez, D. V., Gurpilhares, D. de B., Roberto, I. C., & Pessoa Junior, A. (2007). Micelas reversas de lecitina de soja: uma alternativa para purificação de proteínas. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, 43( 3), 481-487. doi:10.1590/s1516-93322007000300017
    • NLM

      Hasmann FA, Cortez DV, Gurpilhares D de B, Roberto IC, Pessoa Junior A. Micelas reversas de lecitina de soja: uma alternativa para purificação de proteínas [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2007 ; 43( 3): 481-487.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322007000300017
    • Vancouver

      Hasmann FA, Cortez DV, Gurpilhares D de B, Roberto IC, Pessoa Junior A. Micelas reversas de lecitina de soja: uma alternativa para purificação de proteínas [Internet]. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2007 ; 43( 3): 481-487.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1516-93322007000300017
  • Source: Journal of Chromatography B - Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: LECITINAS, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      HASMANN, Francislene Andréia et al. Response surface methodology for the evaluation of glucose-6-phosphate dehydrogenase enrichment process by soybean lecithin reversed micelles. Journal of Chromatography B - Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, v. 847, n. 2, p. 262-266, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jchromb.2006.10.016. Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Hasmann, F. A., Gurpilhares, D. de B., Roberto, I. C., & Pessoa Junior, A. (2007). Response surface methodology for the evaluation of glucose-6-phosphate dehydrogenase enrichment process by soybean lecithin reversed micelles. Journal of Chromatography B - Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, 847( 2), 262-266. doi:10.1016/j.jchromb.2006.10.016
    • NLM

      Hasmann FA, Gurpilhares D de B, Roberto IC, Pessoa Junior A. Response surface methodology for the evaluation of glucose-6-phosphate dehydrogenase enrichment process by soybean lecithin reversed micelles [Internet]. Journal of Chromatography B - Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences. 2007 ; 847( 2): 262-266.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jchromb.2006.10.016
    • Vancouver

      Hasmann FA, Gurpilhares D de B, Roberto IC, Pessoa Junior A. Response surface methodology for the evaluation of glucose-6-phosphate dehydrogenase enrichment process by soybean lecithin reversed micelles [Internet]. Journal of Chromatography B - Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences. 2007 ; 847( 2): 262-266.[citado 2024 out. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jchromb.2006.10.016
  • Source: Recent advances of research in antinutritional factors in legume seeds and oilseeds. Unidade: FCF

    Subjects: LECITINAS, INIBIDORES DE ENZIMAS, NEOPLASIAS (REDUÇÃO), NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      LAJOLO, Franco Maria et al. Beneficial (antiproliferative) effects of different substances. Recent advances of research in antinutritional factors in legume seeds and oilseeds. Tradução . Wageningen: Wageningen Academic Publishers, 2004. . . Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Lajolo, F. M., Genovese, M. I., Pryme, I. F., & Dale, T. M. (2004). Beneficial (antiproliferative) effects of different substances. In Recent advances of research in antinutritional factors in legume seeds and oilseeds. Wageningen: Wageningen Academic Publishers.
    • NLM

      Lajolo FM, Genovese MI, Pryme IF, Dale TM. Beneficial (antiproliferative) effects of different substances. In: Recent advances of research in antinutritional factors in legume seeds and oilseeds. Wageningen: Wageningen Academic Publishers; 2004. [citado 2024 out. 03 ]
    • Vancouver

      Lajolo FM, Genovese MI, Pryme IF, Dale TM. Beneficial (antiproliferative) effects of different substances. In: Recent advances of research in antinutritional factors in legume seeds and oilseeds. Wageningen: Wageningen Academic Publishers; 2004. [citado 2024 out. 03 ]
  • Source: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: LECITINAS, LEGUMES, ENZIMAS, NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Nutritional significance of lectins and enzyme inhibitors from legumes. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 50, n. 22, p. 6592-6598, 2002Tradução . . Acesso em: 03 out. 2024.
    • APA

      Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2002). Nutritional significance of lectins and enzyme inhibitors from legumes. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 50( 22), 6592-6598.
    • NLM

      Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional significance of lectins and enzyme inhibitors from legumes. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2002 ; 50( 22): 6592-6598.[citado 2024 out. 03 ]
    • Vancouver

      Lajolo FM, Genovese MI. Nutritional significance of lectins and enzyme inhibitors from legumes. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2002 ; 50( 22): 6592-6598.[citado 2024 out. 03 ]

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