Filtros : "ALIMENTAÇÃO INFANTIL" "ALI, SHER" Removido: "1998" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Research International. Unidade: FZEA

    Subjects: CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS, ALIMENTAÇÃO INFANTIL, MICOTOXINAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PAIVA, Esther Lima de et al. Bioaccessibility data of potentially toxic elements in complementary foods for infants: a review. Food Research International, v. 174, n. 1, p. 1-12, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113485. Acesso em: 01 nov. 2024.
    • APA

      Paiva, E. L. de, Ali, S., Vasco, E. R., Alvito, P. C., & Oliveira, C. A. F. de. (2023). Bioaccessibility data of potentially toxic elements in complementary foods for infants: a review. Food Research International, 174( 1), 1-12. doi:j.foodres.2023.113485
    • NLM

      Paiva EL de, Ali S, Vasco ER, Alvito PC, Oliveira CAF de. Bioaccessibility data of potentially toxic elements in complementary foods for infants: a review [Internet]. Food Research International. 2023 ; 174( 1): 1-12.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113485
    • Vancouver

      Paiva EL de, Ali S, Vasco ER, Alvito PC, Oliveira CAF de. Bioaccessibility data of potentially toxic elements in complementary foods for infants: a review [Internet]. Food Research International. 2023 ; 174( 1): 1-12.[citado 2024 nov. 01 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023.113485

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024