Filtros : "Indexado no FSTA" "FLAVONÓIDES" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FCF

    Subjects: CUPUAÇU, CHOCOLATE, FLAVONÓIDES

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GENOVESE, Maria Inês e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Comparison of total phenolic content and antiradical capacity of powders and "chocolates" from cocoa and cupuassu. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 29, n. 4, p. 810-814, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000400017. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Genovese, M. I., & Lannes, S. C. da S. (2009). Comparison of total phenolic content and antiradical capacity of powders and "chocolates" from cocoa and cupuassu. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 29( 4), 810-814. doi:10.1590/s0101-20612009000400017
    • NLM

      Genovese MI, Lannes SC da S. Comparison of total phenolic content and antiradical capacity of powders and "chocolates" from cocoa and cupuassu [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 4): 810-814.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000400017
    • Vancouver

      Genovese MI, Lannes SC da S. Comparison of total phenolic content and antiradical capacity of powders and "chocolates" from cocoa and cupuassu [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2009 ; 29( 4): 810-814.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0101-20612009000400017
  • Source: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Subjects: FLAVONÓIDES, ANÁLISE DE ALIMENTOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HASSIMOTTO, Neuza Mariko Aymoto e GENOVESE, Maria Inês e LAJOLO, Franco Maria. Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps. Journal of Food Composition and Analysis, v. 22, n. 5, p. 394-396, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.04.002. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Hassimotto, N. M. A., Genovese, M. I., & Lajolo, F. M. (2009). Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps. Journal of Food Composition and Analysis, 22( 5), 394-396. doi:10.1016/j.jfca.2009.04.002
    • NLM

      Hassimotto NMA, Genovese MI, Lajolo FM. Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 394-396.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.04.002
    • Vancouver

      Hassimotto NMA, Genovese MI, Lajolo FM. Antioxidant capacity of Brazilian fruit, vegetables and commercially-frozen fruit pulps [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2009 ; 22( 5): 394-396.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2009.04.002

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024