Filtros : "CAFÉ" "EP" Removido: "MP" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Sustainability. Unidade: EP

    Subjects: CAFÉ, CICLO DE VIDA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SAKAMOTO, Hugo Mitsuo et al. Using the life cycle approach for multiobjective optimization in the context of the green supply chain: a case study of Brazilian coffee. Sustainability, v. 15, n. 18, p. Se 2023, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/su151813987. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Sakamoto, H. M., Bruschi, L. T., Kulay, L. A., & Yamakami, A. (2023). Using the life cycle approach for multiobjective optimization in the context of the green supply chain: a case study of Brazilian coffee. Sustainability, 15( 18), Se 2023. doi:10.3390/su151813987 ,
    • NLM

      Sakamoto HM, Bruschi LT, Kulay LA, Yamakami A. Using the life cycle approach for multiobjective optimization in the context of the green supply chain: a case study of Brazilian coffee [Internet]. Sustainability. 2023 ;15( 18): Se 2023.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.3390/su151813987
    • Vancouver

      Sakamoto HM, Bruschi LT, Kulay LA, Yamakami A. Using the life cycle approach for multiobjective optimization in the context of the green supply chain: a case study of Brazilian coffee [Internet]. Sustainability. 2023 ;15( 18): Se 2023.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.3390/su151813987
  • Source: International Journal of Agricultural Sustainability - IJAS. Unidades: FEA, FZEA, EP

    Subjects: AGRONEGÓCIO, CAFÉ, INOVAÇÕES TECNOLÓGICAS, DESENVOLVIMENTO SUSTENTÁVEL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAMIREZ-GOMEZ, Carlos Julian et al. The coffee value chain and its transition to sustainability in Brazil and Colombia from innovation system approach. International Journal of Agricultural Sustainability - IJAS, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/14735903.2022.2065794. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Ramirez-Gomez, C. J., Saes, M. S. M., Silva, V. L. dos S., & Pião, R. de C. S. (2022). The coffee value chain and its transition to sustainability in Brazil and Colombia from innovation system approach. International Journal of Agricultural Sustainability - IJAS. doi:10.1080/14735903.2022.2065794
    • NLM

      Ramirez-Gomez CJ, Saes MSM, Silva VL dos S, Pião R de CS. The coffee value chain and its transition to sustainability in Brazil and Colombia from innovation system approach [Internet]. International Journal of Agricultural Sustainability - IJAS. 2022 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1080/14735903.2022.2065794
    • Vancouver

      Ramirez-Gomez CJ, Saes MSM, Silva VL dos S, Pião R de CS. The coffee value chain and its transition to sustainability in Brazil and Colombia from innovation system approach [Internet]. International Journal of Agricultural Sustainability - IJAS. 2022 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1080/14735903.2022.2065794
  • Source: Coffee consumption and industry strategies in Brazil. Unidades: EP, FEA, ENSINO CIÊNCIAS

    Assunto: CAFÉ

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIÃO, Roberta de Castro Souza et al. Certification: facts, challenges, and the future. Coffee consumption and industry strategies in Brazil. Tradução . Duxford: Woodhead Publishing; Elsevier, 2020. p. 375 il. Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-814721-4.00002-0. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Pião, R. de C. S., Fonseca, L. S. da, Januário, É. de C., & Saes, M. S. M. (2020). Certification: facts, challenges, and the future. In Coffee consumption and industry strategies in Brazil (p. 375 il). Duxford: Woodhead Publishing; Elsevier. doi:10.1016/B978-0-12-814721-4.00002-0
    • NLM

      Pião R de CS, Fonseca LS da, Januário É de C, Saes MSM. Certification: facts, challenges, and the future [Internet]. In: Coffee consumption and industry strategies in Brazil. Duxford: Woodhead Publishing; Elsevier; 2020. p. 375 il.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-814721-4.00002-0
    • Vancouver

      Pião R de CS, Fonseca LS da, Januário É de C, Saes MSM. Certification: facts, challenges, and the future [Internet]. In: Coffee consumption and industry strategies in Brazil. Duxford: Woodhead Publishing; Elsevier; 2020. p. 375 il.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-814721-4.00002-0
  • Unidade: EP

    Subjects: PRODUÇÃO AGRÍCOLA, CAFÉ, SUSTENTABILIDADE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FONSECA, Lyon Saluchi da. Efeitos do padrão 4C na produção brasileira de café sustentável. 2018. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3136/tde-16072018-092022/. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Fonseca, L. S. da. (2018). Efeitos do padrão 4C na produção brasileira de café sustentável (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3136/tde-16072018-092022/
    • NLM

      Fonseca LS da. Efeitos do padrão 4C na produção brasileira de café sustentável [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3136/tde-16072018-092022/
    • Vancouver

      Fonseca LS da. Efeitos do padrão 4C na produção brasileira de café sustentável [Internet]. 2018 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/3/3136/tde-16072018-092022/
  • Source: Proceedings. Conference titles: Research Workshop on Institutions and Organizations - RWIO. Unidades: EP, FEA

    Subjects: SUSTENTABILIDADE, CAFÉ

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PIÃO, Roberta de Castro Souza et al. The adoption of sustainable certificates by Brazilian coffee producers. 2014, Anais.. São Paulo: Center for Organizations Studies - CORS, 2014. Disponível em: http://rwio.hospedagemdesites.ws/IXRWIO/resultado/trabalhosPDF/16.pdf. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Pião, R. de C. S., Presoto, A. E., Saes, M. S. M., & Lemeilleur, S. (2014). The adoption of sustainable certificates by Brazilian coffee producers. In Proceedings. São Paulo: Center for Organizations Studies - CORS. Recuperado de http://rwio.hospedagemdesites.ws/IXRWIO/resultado/trabalhosPDF/16.pdf
    • NLM

      Pião R de CS, Presoto AE, Saes MSM, Lemeilleur S. The adoption of sustainable certificates by Brazilian coffee producers [Internet]. Proceedings. 2014 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://rwio.hospedagemdesites.ws/IXRWIO/resultado/trabalhosPDF/16.pdf
    • Vancouver

      Pião R de CS, Presoto AE, Saes MSM, Lemeilleur S. The adoption of sustainable certificates by Brazilian coffee producers [Internet]. Proceedings. 2014 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: http://rwio.hospedagemdesites.ws/IXRWIO/resultado/trabalhosPDF/16.pdf
  • Source: Revista de Economia e Administração. Unidades: FZEA, FEA, EP

    Subjects: VANTAGEM COMPETITIVA, MARKETING, CAFÉ

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NUNES, Rubens et al. Incentives to differentiation strategies for brazilian coffee producers. Revista de Economia e Administração, v. 12, n. 2, p. 165-179, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11132/rea.2013.749. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Nunes, R., Silva, V. L. dos S., Saes, M. S. M., Sousa, R. N. L. de, & Pião, R. de C. S. (2013). Incentives to differentiation strategies for brazilian coffee producers. Revista de Economia e Administração, 12( 2), 165-179. doi:10.11132/rea.2013.749
    • NLM

      Nunes R, Silva VL dos S, Saes MSM, Sousa RNL de, Pião R de CS. Incentives to differentiation strategies for brazilian coffee producers [Internet]. Revista de Economia e Administração. 2013 ; 12( 2): 165-179.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.11132/rea.2013.749
    • Vancouver

      Nunes R, Silva VL dos S, Saes MSM, Sousa RNL de, Pião R de CS. Incentives to differentiation strategies for brazilian coffee producers [Internet]. Revista de Economia e Administração. 2013 ; 12( 2): 165-179.[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://doi.org/10.11132/rea.2013.749
  • Source: Livros de Resumos. Montes Claros,MG, 2009. Conference titles: Congresso Brasileiro de Plantas Oleaginosas, Oleos, Gorduras e Biodiesel. Unidades: EP, ENERGIA

    Subjects: CAFÉ, ÓLEO DIESEL, BIODIESEL

    Versão PublicadaHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Denise Moreira dos e MATAI, Patrícia Helena Lara dos Santos. Estudo da viabilidade de obtenção de biodiesel etílico, em escala laboratorial, a partir do óleo extraído da borra de café. 2009, Anais.. Montes Claros, MG: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo, 2009. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/cd411820-bce4-4bfb-83cb-1a6b16ce925a/Matai-2009-Estudo%20da%20viabilidade%20de%20obten%C3%A7%C3%A3o%20de%20biodiesel%20et%C3%ADlico.pdf. Acesso em: 18 out. 2024.
    • APA

      Santos, D. M. dos, & Matai, P. H. L. dos S. (2009). Estudo da viabilidade de obtenção de biodiesel etílico, em escala laboratorial, a partir do óleo extraído da borra de café. In Livros de Resumos. Montes Claros,MG, 2009. Montes Claros, MG: Escola Politécnica, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/cd411820-bce4-4bfb-83cb-1a6b16ce925a/Matai-2009-Estudo%20da%20viabilidade%20de%20obten%C3%A7%C3%A3o%20de%20biodiesel%20et%C3%ADlico.pdf
    • NLM

      Santos DM dos, Matai PHL dos S. Estudo da viabilidade de obtenção de biodiesel etílico, em escala laboratorial, a partir do óleo extraído da borra de café [Internet]. Livros de Resumos. Montes Claros,MG, 2009. 2009 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/cd411820-bce4-4bfb-83cb-1a6b16ce925a/Matai-2009-Estudo%20da%20viabilidade%20de%20obten%C3%A7%C3%A3o%20de%20biodiesel%20et%C3%ADlico.pdf
    • Vancouver

      Santos DM dos, Matai PHL dos S. Estudo da viabilidade de obtenção de biodiesel etílico, em escala laboratorial, a partir do óleo extraído da borra de café [Internet]. Livros de Resumos. Montes Claros,MG, 2009. 2009 ;[citado 2024 out. 18 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/cd411820-bce4-4bfb-83cb-1a6b16ce925a/Matai-2009-Estudo%20da%20viabilidade%20de%20obten%C3%A7%C3%A3o%20de%20biodiesel%20et%C3%ADlico.pdf

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024