Thermal, structural and functional properties of rice bran defatted with alcoholic solvents (2020)
Fonte: Journal of Cereal Science. Unidade: FZEA
Assuntos: ARROZ, ÓLEOS VEGETAIS, ETANOL, SEPARAÇÃO SÓLIDO-LÍQUIDO, EMULSIFICANTES
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CAPELLINI, Maria Carolina et al. Thermal, structural and functional properties of rice bran defatted with alcoholic solvents. Journal of Cereal Science, v. 95, p. 1-9, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2020.103067. Acesso em: 06 out. 2024.APA
Capellini, M. C., Novais, J. S., Monteiro, R. F., Veiga, B. Q., Osiro, D., & Rodrigues, C. E. da C. (2020). Thermal, structural and functional properties of rice bran defatted with alcoholic solvents. Journal of Cereal Science, 95, 1-9. doi:10.1016/j.jcs.2020.103067NLM
Capellini MC, Novais JS, Monteiro RF, Veiga BQ, Osiro D, Rodrigues CE da C. Thermal, structural and functional properties of rice bran defatted with alcoholic solvents [Internet]. Journal of Cereal Science. 2020 ; 95 1-9.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2020.103067Vancouver
Capellini MC, Novais JS, Monteiro RF, Veiga BQ, Osiro D, Rodrigues CE da C. Thermal, structural and functional properties of rice bran defatted with alcoholic solvents [Internet]. Journal of Cereal Science. 2020 ; 95 1-9.[citado 2024 out. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2020.103067