Filtros : "Financiamento FAPESP" "INOVAÇÃO" "ESALQ" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Applied Economics Letters. Unidade: ESALQ

    Subjects: INOVAÇÃO, REGULAMENTAÇÃO COMERCIAL, ECONOMIA DE MERCADO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORRI, Karine Teixeira e PRINCE, Diogo de e RIBEIRO, Ivan. Exploring nonlinearities between product market regulation and innovation: a cross-country evidence. Applied Economics Letters, p. 1-5, 2025Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/13504851.2025.2463608. Acesso em: 07 out. 2025.
    • APA

      Borri, K. T., Prince, D. de, & Ribeiro, I. (2025). Exploring nonlinearities between product market regulation and innovation: a cross-country evidence. Applied Economics Letters, 1-5. doi:10.1080/13504851.2025.2463608
    • NLM

      Borri KT, Prince D de, Ribeiro I. Exploring nonlinearities between product market regulation and innovation: a cross-country evidence [Internet]. Applied Economics Letters. 2025 ; 1-5.[citado 2025 out. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1080/13504851.2025.2463608
    • Vancouver

      Borri KT, Prince D de, Ribeiro I. Exploring nonlinearities between product market regulation and innovation: a cross-country evidence [Internet]. Applied Economics Letters. 2025 ; 1-5.[citado 2025 out. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1080/13504851.2025.2463608
  • Source: Sustainable Food Technology. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALIMENTOS NATURAIS, FRUTAS, INOVAÇÃO, SUSTENTABILIDADE

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEIXOTO ARAUJO, Nayara Macêdo et al. Potential of Brazilian berries in developing innovative, healthy, and sustainable food products. Sustainable Food Technology, v. 2, p. 506-530, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1039/d3fb00130j. Acesso em: 07 out. 2025.
    • APA

      Peixoto Araujo, N. M., Berni, P., Zandoná, L. R., Toledo, N. M. V. de, Silva, P. P. M. da, Toledo, A. A. de, & Maróstica Junior, M. R. (2024). Potential of Brazilian berries in developing innovative, healthy, and sustainable food products. Sustainable Food Technology, 2, 506-530. doi:10.1039/d3fb00130j
    • NLM

      Peixoto Araujo NM, Berni P, Zandoná LR, Toledo NMV de, Silva PPM da, Toledo AA de, Maróstica Junior MR. Potential of Brazilian berries in developing innovative, healthy, and sustainable food products [Internet]. Sustainable Food Technology. 2024 ; 2 506-530.[citado 2025 out. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1039/d3fb00130j
    • Vancouver

      Peixoto Araujo NM, Berni P, Zandoná LR, Toledo NMV de, Silva PPM da, Toledo AA de, Maróstica Junior MR. Potential of Brazilian berries in developing innovative, healthy, and sustainable food products [Internet]. Sustainable Food Technology. 2024 ; 2 506-530.[citado 2025 out. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1039/d3fb00130j
  • Source: Estudos Sociedade e Agricultura. Unidade: ESALQ

    Subjects: AGRICULTURA SUSTENTÁVEL, ECOLOGIA AGRÍCOLA, INOVAÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BLANC, Julien e MARQUES, Paulo Eduardo Moruzzi. A Agricultura Natural de Mokiti Okada: uma experimentação moral e política como fonte de inovação de ordem ecológica. Estudos Sociedade e Agricultura, v. 30, n. 1, p. 1-26, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.36920/esa-v30n1-4. Acesso em: 07 out. 2025.
    • APA

      Blanc, J., & Marques, P. E. M. (2022). A Agricultura Natural de Mokiti Okada: uma experimentação moral e política como fonte de inovação de ordem ecológica. Estudos Sociedade e Agricultura, 30( 1), 1-26. doi:10.36920/esa-v30n1-4
    • NLM

      Blanc J, Marques PEM. A Agricultura Natural de Mokiti Okada: uma experimentação moral e política como fonte de inovação de ordem ecológica [Internet]. Estudos Sociedade e Agricultura. 2022 ; 30( 1): 1-26.[citado 2025 out. 07 ] Available from: https://doi.org/10.36920/esa-v30n1-4
    • Vancouver

      Blanc J, Marques PEM. A Agricultura Natural de Mokiti Okada: uma experimentação moral e política como fonte de inovação de ordem ecológica [Internet]. Estudos Sociedade e Agricultura. 2022 ; 30( 1): 1-26.[citado 2025 out. 07 ] Available from: https://doi.org/10.36920/esa-v30n1-4

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2025