Filtros : "TENUTA FILHO, ALFREDO" "Inglaterra" Removido: "1992" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: MAIONESE, ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORALES-AIZPURÚA, Isabel Cristina e TENUTA FILHO, Alfredo. Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage. Food Chemistry, v. 89, n. 4, p. 611-615, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.03.016. Acesso em: 05 set. 2024.
    • APA

      Morales-Aizpurúa, I. C., & Tenuta Filho, A. (2005). Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage. Food Chemistry, 89( 4), 611-615. doi:10.1016/j.foodchem.2004.03.016
    • NLM

      Morales-Aizpurúa IC, Tenuta Filho A. Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 4): 611-615.[citado 2024 set. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.03.016
    • Vancouver

      Morales-Aizpurúa IC, Tenuta Filho A. Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 4): 611-615.[citado 2024 set. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.03.016
  • Source: Meat Science. Unidade: FCF

    Subjects: ALIMENTOS (MICROBIOLOGIA), ANÁLISE DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MACEDO SILVA, A et al. Hamburger meat identification by dot-ELISA. Meat Science, v. 56, n. 2, p. 189-192, 2000Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(00)00039-5. Acesso em: 05 set. 2024.
    • APA

      Macedo Silva, A., Barbosa, S. F. C., Alkmin, M. das G. A., Vaz, A. J., Shimokomaki, M., & Tenuta Filho, A. (2000). Hamburger meat identification by dot-ELISA. Meat Science, 56( 2), 189-192. doi:10.1016/s0309-1740(00)00039-5
    • NLM

      Macedo Silva A, Barbosa SFC, Alkmin M das GA, Vaz AJ, Shimokomaki M, Tenuta Filho A. Hamburger meat identification by dot-ELISA [Internet]. Meat Science. 2000 ; 56( 2): 189-192.[citado 2024 set. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(00)00039-5
    • Vancouver

      Macedo Silva A, Barbosa SFC, Alkmin M das GA, Vaz AJ, Shimokomaki M, Tenuta Filho A. Hamburger meat identification by dot-ELISA [Internet]. Meat Science. 2000 ; 56( 2): 189-192.[citado 2024 set. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0309-1740(00)00039-5
  • Source: International Journal of Food Sciences and Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: BIODISPONIBILIDADE, CIÊNCIA DE ALIMENTOS, CÁLCIO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TENUTA FILHO, Alfredo e ALVARENGA, Regina Celia Costa. Reduction of the bioavailability of fluoride from Antarctic krill by calcium. International Journal of Food Sciences and Nutrition, v. 50, p. 297-302, 1999Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/096374899101184. Acesso em: 05 set. 2024.
    • APA

      Tenuta Filho, A., & Alvarenga, R. C. C. (1999). Reduction of the bioavailability of fluoride from Antarctic krill by calcium. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 50, 297-302. doi:10.1080/096374899101184
    • NLM

      Tenuta Filho A, Alvarenga RCC. Reduction of the bioavailability of fluoride from Antarctic krill by calcium [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 1999 ; 50 297-302.[citado 2024 set. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1080/096374899101184
    • Vancouver

      Tenuta Filho A, Alvarenga RCC. Reduction of the bioavailability of fluoride from Antarctic krill by calcium [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 1999 ; 50 297-302.[citado 2024 set. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1080/096374899101184

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024