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ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2019
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2019). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
NLM
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2019 ;[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2019 ;[citado 2024 out. 17 ]
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2018
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2018). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2017
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2017). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
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ABNT
NASSR, Gabriel Nasri Marzuca et al. Balanced diet-fed fat-1 transgenic mice exhibit lower hindlimb suspension-induced soleus muscle atrophy. Nutrients, v. 9, n. 10, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/nu9101100. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Nassr, G. N. M., Murata, G. M., Martins, A. R., Vitzel, K. F., Crisma, A. R., Torres, R. P., et al. (2017). Balanced diet-fed fat-1 transgenic mice exhibit lower hindlimb suspension-induced soleus muscle atrophy. Nutrients, 9( 10). doi:10.3390/nu9101100
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2016
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2016). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - USP, Faculdade de Ciências Farmacêuticas - FCF.
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2015
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2015). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas.
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2014
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2014). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas.
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2013
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Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2013). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas.
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ABNT
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. . São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas. . Acesso em: 17 out. 2024. , 2011
APA
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. (2011). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Universidade de São Paulo - Faculdade de Ciências Farmacêuticas.
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ABNT
GRESSLER, Vanessa et al. Biochemical composition of two red seaweed species grown on the Brazilian coast. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 91, n. 9, p. 1687-1692, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/jsfa.4370. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Gressler, V., Fujii, M. T., Martins, A. P., Colepicolo, P., Mancini-Filho, J., & Pinto, E. (2011). Biochemical composition of two red seaweed species grown on the Brazilian coast. Journal of the Science of Food and Agriculture, 91( 9), 1687-1692. doi:10.1002/jsfa.4370
NLM
Gressler V, Fujii MT, Martins AP, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Pinto E. Biochemical composition of two red seaweed species grown on the Brazilian coast [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 9): 1687-1692.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4370
Vancouver
Gressler V, Fujii MT, Martins AP, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Pinto E. Biochemical composition of two red seaweed species grown on the Brazilian coast [Internet]. Journal of the Science of Food and Agriculture. 2011 ; 91( 9): 1687-1692.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1002/jsfa.4370
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ABNT
GRESSLER, Vanessa et al. Pesquisa estuda propriedades de algas vermelhas. Tradução . FCFnotícias, São Paulo, 2010. , n. ago. 2010. 12, p. 2. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Gressler, V., Pinto, E., Mancini-Filho, J., Torres, R. P., Colepicolo, P., Fujii, M. T., & Yokoya, N. S. (2010). Pesquisa estuda propriedades de algas vermelhas. FCFnotícias, p. 2. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Gressler V, Pinto E, Mancini-Filho J, Torres RP, Colepicolo P, Fujii MT, Yokoya NS. Pesquisa estuda propriedades de algas vermelhas. FCFnotícias. 2010 ;(ago. 2010. 12): 2.[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Gressler V, Pinto E, Mancini-Filho J, Torres RP, Colepicolo P, Fujii MT, Yokoya NS. Pesquisa estuda propriedades de algas vermelhas. FCFnotícias. 2010 ;(ago. 2010. 12): 2.[citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
GRESSLER, Vanessa et al. Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species. Food Chemistry, v. 120, n. 2, p. 585-590, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.028. Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Gressler, V., Yokoya, N. S., Fujii, M. T., Colepicolo, P., Mancini-Filho, J., Torres, R. P., & Pinto, E. (2010). Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species. Food Chemistry, 120( 2), 585-590. doi:10.1016/j.foodchem.2009.10.028
NLM
Gressler V, Yokoya NS, Fujii MT, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Torres RP, Pinto E. Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species [Internet]. Food Chemistry. 2010 ; 120( 2): 585-590.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.028
Vancouver
Gressler V, Yokoya NS, Fujii MT, Colepicolo P, Mancini-Filho J, Torres RP, Pinto E. Lipid, fatty acid, protein, amino acid and ash contents in four Brazilian red algae species [Internet]. Food Chemistry. 2010 ; 120( 2): 585-590.[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2009.10.028
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ABNT
NOVOA, Alexis Vidal et al. Actividad antioxidante y ácidos fenólicos del alga marina Bryothamnion triquetrum (S. G. Gmelim) howe. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, v. 37, n. 3, p. 373-382, 2001Tradução . . Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Novoa, A. V., Motidome, M., Mancini-Filho, J., Linares, A. F., Tanae, M. M., Torres, L. M. B., & Lapa, A. J. (2001). Actividad antioxidante y ácidos fenólicos del alga marina Bryothamnion triquetrum (S. G. Gmelim) howe. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas, 37( 3), 373-382.
NLM
Novoa AV, Motidome M, Mancini-Filho J, Linares AF, Tanae MM, Torres LMB, Lapa AJ. Actividad antioxidante y ácidos fenólicos del alga marina Bryothamnion triquetrum (S. G. Gmelim) howe. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2001 ; 37( 3): 373-382.[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Novoa AV, Motidome M, Mancini-Filho J, Linares AF, Tanae MM, Torres LMB, Lapa AJ. Actividad antioxidante y ácidos fenólicos del alga marina Bryothamnion triquetrum (S. G. Gmelim) howe. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2001 ; 37( 3): 373-382.[citado 2024 out. 17 ]
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ABNT
BARROS, Rosa Maria Cerdeira e MIRANDA, Maria Terêsa Machini de e MANCINI-FILHO, Jorge. Screening for gamma glutamyl-S-methyl-L-cysteine in edible seed legumes. 1998, Anais.. Atlanta: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 1998. . Acesso em: 17 out. 2024.
APA
Barros, R. M. C., Miranda, M. T. M. de, & Mancini-Filho, J. (1998). Screening for gamma glutamyl-S-methyl-L-cysteine in edible seed legumes. In . Atlanta: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
NLM
Barros RMC, Miranda MTM de, Mancini-Filho J. Screening for gamma glutamyl-S-methyl-L-cysteine in edible seed legumes. 1998 ;[citado 2024 out. 17 ]
Vancouver
Barros RMC, Miranda MTM de, Mancini-Filho J. Screening for gamma glutamyl-S-methyl-L-cysteine in edible seed legumes. 1998 ;[citado 2024 out. 17 ]