Source: Memórias do Instituto Butantan. Conference titles: Annual Scientific Meeting. Unidade: FCF
ABNT
MANCINI, Dalva Assunção Portari et al. Evaluation of natural compounds from oregano (Origanum vulgare, l) on inactivation of influenza virus in host animals. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 15 set. 2024. , 2008APA
Mancini, D. A. P., Mendonça, R. M. Z., Pinto, J. R., Rizzo, M. A., Stroibel, R. C., & Mancini-Filho, J. (2008). Evaluation of natural compounds from oregano (Origanum vulgare, l) on inactivation of influenza virus in host animals. Memórias do Instituto Butantan. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pinto JR, Rizzo MA, Stroibel RC, Mancini-Filho J. Evaluation of natural compounds from oregano (Origanum vulgare, l) on inactivation of influenza virus in host animals. Memórias do Instituto Butantan. 2008 ; 65[citado 2024 set. 15 ]Vancouver
Mancini DAP, Mendonça RMZ, Pinto JR, Rizzo MA, Stroibel RC, Mancini-Filho J. Evaluation of natural compounds from oregano (Origanum vulgare, l) on inactivation of influenza virus in host animals. Memórias do Instituto Butantan. 2008 ; 65[citado 2024 set. 15 ]