Microbiological tracing in chocolate production (2012)
Source: Anais. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidade: FZEA
Subjects: CHOCOLATE (PRODUÇÃO), MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS
ABNT
KUSHIDA, Marta Mitsui et al. Microbiological tracing in chocolate production. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 14 out. 2024.APA
Kushida, M. M., Nakamoto, K. T., Pedroso, A. A., & Ditchfield, C. (2012). Microbiological tracing in chocolate production. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos.NLM
Kushida MM, Nakamoto KT, Pedroso AA, Ditchfield C. Microbiological tracing in chocolate production. Anais. 2012 ;[citado 2024 out. 14 ]Vancouver
Kushida MM, Nakamoto KT, Pedroso AA, Ditchfield C. Microbiological tracing in chocolate production. Anais. 2012 ;[citado 2024 out. 14 ]