Filtros : "PROBIÓTICOS" "EEL" Removido: "TESE" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian journal of microbiology (online). Unidade: EEL

    Subjects: VEGANISMO, PROBIÓTICOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORDINI, Fernanda Weber et al. Characterization of a symbiotic beverage based on water-soluble soybean extract fermented by Lactiplantibacillus plantarum ATCC 8014. Brazilian journal of microbiology (online), v. 55, p. 1655-1667, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s42770-024-01330-0. Acesso em: 14 set. 2024.
    • APA

      Bordini, F. W., Fernandes, J. C., Souza, V. L. C. de, Galhardo, E. C., Mancilha, I. M. de, & Felipe, M. das G. de A. (2024). Characterization of a symbiotic beverage based on water-soluble soybean extract fermented by Lactiplantibacillus plantarum ATCC 8014. Brazilian journal of microbiology (online), 55, 1655-1667. doi:10.1007/s42770-024-01330-0
    • NLM

      Bordini FW, Fernandes JC, Souza VLC de, Galhardo EC, Mancilha IM de, Felipe M das G de A. Characterization of a symbiotic beverage based on water-soluble soybean extract fermented by Lactiplantibacillus plantarum ATCC 8014 [Internet]. Brazilian journal of microbiology (online). 2024 ; 55 1655-1667.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-024-01330-0
    • Vancouver

      Bordini FW, Fernandes JC, Souza VLC de, Galhardo EC, Mancilha IM de, Felipe M das G de A. Characterization of a symbiotic beverage based on water-soluble soybean extract fermented by Lactiplantibacillus plantarum ATCC 8014 [Internet]. Brazilian journal of microbiology (online). 2024 ; 55 1655-1667.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42770-024-01330-0
  • Source: Probióticos: viabilidade e saúde. Unidade: EEL

    Subjects: PROBIÓTICOS, MICROENCAPSULAÇÃO, ALIMENTOS FUNCIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORDINI, Fernanda Weber et al. Probióticos: inovações no desenvolvimento de formulações de alimentos funcionais não convencionais. Probióticos: viabilidade e saúde. Tradução . [S.l.]: Merida Publishers, 2022. p. 51-88. Disponível em: https://doi.org/10.4322/mp.978-65-84548-09-1.c4. Acesso em: 14 set. 2024.
    • APA

      Bordini, F. W., Fernandes, J. C., Souza, V. L. C. de, Galhardo, E. C., Pehrson, M. E. de S. F., & Mancilha, I. M. de. (2022). Probióticos: inovações no desenvolvimento de formulações de alimentos funcionais não convencionais. In Probióticos: viabilidade e saúde (p. 51-88). Merida Publishers. doi:10.4322/mp.978-65-84548-09-1.c4
    • NLM

      Bordini FW, Fernandes JC, Souza VLC de, Galhardo EC, Pehrson ME de SF, Mancilha IM de. Probióticos: inovações no desenvolvimento de formulações de alimentos funcionais não convencionais [Internet]. In: Probióticos: viabilidade e saúde. Merida Publishers; 2022. p. 51-88.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.4322/mp.978-65-84548-09-1.c4
    • Vancouver

      Bordini FW, Fernandes JC, Souza VLC de, Galhardo EC, Pehrson ME de SF, Mancilha IM de. Probióticos: inovações no desenvolvimento de formulações de alimentos funcionais não convencionais [Internet]. In: Probióticos: viabilidade e saúde. Merida Publishers; 2022. p. 51-88.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.4322/mp.978-65-84548-09-1.c4
  • Source: Journal of food research. Unidade: EEL

    Assunto: PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PEHRSON, Moysés Estevão de Souza Freitas e SOUZA, Viviane Lívia Carvalho de e MANCILHA, Ismael Maciel de. Incorporation of Multi S train Probiotic Preparation in a Traditional Brazilian Cheese: Effects on Microbiological Safety and Bacterial Community. Journal of food research, v. 9, n. 1, p. 1-10, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5539/ jfr. v9n1p1. Acesso em: 14 set. 2024.
    • APA

      Pehrson, M. E. de S. F., Souza, V. L. C. de, & Mancilha, I. M. de. (2019). Incorporation of Multi S train Probiotic Preparation in a Traditional Brazilian Cheese: Effects on Microbiological Safety and Bacterial Community. Journal of food research, 9( 1), 1-10. doi:10.5539/ jfr. v9n1p1
    • NLM

      Pehrson ME de SF, Souza VLC de, Mancilha IM de. Incorporation of Multi S train Probiotic Preparation in a Traditional Brazilian Cheese: Effects on Microbiological Safety and Bacterial Community [Internet]. Journal of food research. 2019 ;9( 1): 1-10.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.5539/ jfr. v9n1p1
    • Vancouver

      Pehrson ME de SF, Souza VLC de, Mancilha IM de. Incorporation of Multi S train Probiotic Preparation in a Traditional Brazilian Cheese: Effects on Microbiological Safety and Bacterial Community [Internet]. Journal of food research. 2019 ;9( 1): 1-10.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.5539/ jfr. v9n1p1
  • Source: BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY. Unidade: EEL

    Subjects: PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS, BIODIESEL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DANIEL RIVALDI, Juan Daniel et al. Valorization of glycerol from biodiesel industries as a renewable substrate for co-producing probiotic bacteria biomass and acetic acid. BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY, v. 7, n. 1, p. 81-90, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13399-016-0216-8. Acesso em: 14 set. 2024.
    • APA

      Daniel Rivaldi, J. D., Duarte, L. C., Rodrigues, R. de C. L. B., Izário Filho, H. J., Felipe, M. das G. de A., & Mancilha, I. M. (2017). Valorization of glycerol from biodiesel industries as a renewable substrate for co-producing probiotic bacteria biomass and acetic acid. BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY, 7( 1), 81-90. doi:10.1007/s13399-016-0216-8
    • NLM

      Daniel Rivaldi JD, Duarte LC, Rodrigues R de CLB, Izário Filho HJ, Felipe M das G de A, Mancilha IM. Valorization of glycerol from biodiesel industries as a renewable substrate for co-producing probiotic bacteria biomass and acetic acid [Internet]. BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY. 2017 ;7( 1): 81-90.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13399-016-0216-8
    • Vancouver

      Daniel Rivaldi JD, Duarte LC, Rodrigues R de CLB, Izário Filho HJ, Felipe M das G de A, Mancilha IM. Valorization of glycerol from biodiesel industries as a renewable substrate for co-producing probiotic bacteria biomass and acetic acid [Internet]. BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY. 2017 ;7( 1): 81-90.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13399-016-0216-8

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024