Filtros : "HOMOGENEIZAÇÃO" "ESALQ" Removido: "2021" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Urban Ecosystems. Unidade: ESALQ

    Subjects: COLÔNIAS DE ANIMAIS, FORMIGAS CORTADEIRAS, HOMOGENEIZAÇÃO, MEIO AMBIENTE URBANO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MONTOYA-LERMA, James e GUERRERO, Jonathan Rodríguez e CASTAÑO-QUINTANA, Karen. Atta cephalotes (Hymenoptera: Myrmicinae) is colonizing urban areas in Cali, Colombia. Urban Ecosystems, p. 1-14, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11252-023-01469-y. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Montoya-Lerma, J., Guerrero, J. R., & Castaño-Quintana, K. (2023). Atta cephalotes (Hymenoptera: Myrmicinae) is colonizing urban areas in Cali, Colombia. Urban Ecosystems, 1-14. doi:10.1007/s11252-023-01469-y
    • NLM

      Montoya-Lerma J, Guerrero JR, Castaño-Quintana K. Atta cephalotes (Hymenoptera: Myrmicinae) is colonizing urban areas in Cali, Colombia [Internet]. Urban Ecosystems. 2023 ; 1-14.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11252-023-01469-y
    • Vancouver

      Montoya-Lerma J, Guerrero JR, Castaño-Quintana K. Atta cephalotes (Hymenoptera: Myrmicinae) is colonizing urban areas in Cali, Colombia [Internet]. Urban Ecosystems. 2023 ; 1-14.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11252-023-01469-y
  • Source: Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Unidade: ESALQ

    Subjects: ATIVAÇÃO ENZIMÁTICA, HOMOGENEIZAÇÃO, SUCOS DE FRUTAS, SUCOS DE VEGETAIS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      L. ROJAS, Meliza et al. Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices. Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2023. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      L. Rojas, M., Kubo, M. T. K., Tribst, A. A. L., Leite Júnior, B. R. C., & Augusto, P. E. D. (2023). Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices. In Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4
    • NLM

      L. Rojas M, Kubo MTK, Tribst AAL, Leite Júnior BRC, Augusto PED. Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices [Internet]. In: Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4
    • Vancouver

      L. Rojas M, Kubo MTK, Tribst AAL, Leite Júnior BRC, Augusto PED. Effect of high-pressure homogenization on enzyme activity in juices [Internet]. In: Effect of high-pressure technologies on enzymes: science and applications. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-98386-0.00001-4
  • Source: Food Research International. Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, CAPRINOS LEITEIROS, CISALHAMENTO, GORDURAS, HIDRÓLISE, HOMOGENEIZAÇÃO, LEITE, LIPASE, ULTRASSOM

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAPELA, Arthur Pompilio da et al. Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis. Food Research International, v. 156, p. 1-10, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111343. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Capela, A. P. da, Tribst, A. A. L., Augusto, P. E. D., & Leite Júnior, B. R. de C. (2022). Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis. Food Research International, 156, 1-10. doi:10.1016/j.foodres.2022.111343
    • NLM

      Capela AP da, Tribst AAL, Augusto PED, Leite Júnior BR de C. Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis [Internet]. Food Research International. 2022 ; 156 1-10.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111343
    • Vancouver

      Capela AP da, Tribst AAL, Augusto PED, Leite Júnior BR de C. Use of physical processes to maximize goat milk cream hydrolysis: impact on structure and enzymatic hydrolysis [Internet]. Food Research International. 2022 ; 156 1-10.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.111343
  • Source: Operative Dentistry. Unidade: ESALQ

    Subjects: LUZ, HOMOGENEIZAÇÃO, RESINAS COMPOSTAS, RESTAURAÇÃO DENTÁRIA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SOTO-MONTERO, Jorge et al. Influence of multiple peak Light-emitting-diode curing unit beam homogenization tips on microhardness of resin composites. Operative Dentistry, v. 45, p. 1-12, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2341/19-027-L. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Soto-Montero, J., Nima, G., Rueggeberg, F. A., Dias, C. T. dos S., & Giannini, M. (2020). Influence of multiple peak Light-emitting-diode curing unit beam homogenization tips on microhardness of resin composites. Operative Dentistry, 45, 1-12. doi:10.2341/19-027-L
    • NLM

      Soto-Montero J, Nima G, Rueggeberg FA, Dias CT dos S, Giannini M. Influence of multiple peak Light-emitting-diode curing unit beam homogenization tips on microhardness of resin composites [Internet]. Operative Dentistry. 2020 ; 45 1-12.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.2341/19-027-L
    • Vancouver

      Soto-Montero J, Nima G, Rueggeberg FA, Dias CT dos S, Giannini M. Influence of multiple peak Light-emitting-diode curing unit beam homogenization tips on microhardness of resin composites [Internet]. Operative Dentistry. 2020 ; 45 1-12.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.2341/19-027-L
  • Source: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Unidade: ESALQ

    Subjects: TOMATE, REOLOGIA, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, HOMOGENEIZAÇÃO, HIDROSTÁTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROJAS, Meliza L et al. The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields. Tomato chemistry, industrial processing and product development. Tradução . Londres: The Royal Society of Chemistry, 2019. . Disponível em: https://doi.org/10.1039/9781788016247-00201. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Rojas, M. L., Miano, A. C., Kubo, M. T. K., & Augusto, P. E. D. (2019). The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields. In Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry. doi:10.1039/9781788016247-00201
    • NLM

      Rojas ML, Miano AC, Kubo MTK, Augusto PED. The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields [Internet]. In: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry; 2019. [citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1039/9781788016247-00201
    • Vancouver

      Rojas ML, Miano AC, Kubo MTK, Augusto PED. The use of non-conventional technologies for processing tomato products: high-power ultrasound, high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, and pulsed electric fields [Internet]. In: Tomato chemistry, industrial processing and product development. Londres: The Royal Society of Chemistry; 2019. [citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1039/9781788016247-00201
  • Source: Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Unidade: ESALQ

    Subjects: HIDROSTÁTICA, HOMOGENEIZAÇÃO, SUCOS DE FRUTAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e TRIBST, Alline A. L e CRISTIANINI, Marcelo. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Tradução . Chennai: Academic Press, 2018. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Tribst, A. A. L., & Cristianini, M. (2018). High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. In Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Chennai: Academic Press. doi:10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5
    • NLM

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Chennai: Academic Press; 2018. [citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5
    • Vancouver

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit Juices: extraction, composition, quality and analysis. Chennai: Academic Press; 2018. [citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/b978-0-12-802230-6.00020-5
  • Source: Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Unidade: ESALQ

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, HIDROSTÁTICA, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e TRIBST, Alline A. L e CRISTIANINI, Marcelo. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2018. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/C2014-0-02764-5. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Augusto, P. E. D., Tribst, A. A. L., & Cristianini, M. (2018). High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices. In Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/C2014-0-02764-5
    • NLM

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/C2014-0-02764-5
    • Vancouver

      Augusto PED, Tribst AAL, Cristianini M. High hydrostatic pressure and high-pressure homogenization processing of fruit juices [Internet]. In: Fruit juices: extraction, composition, quality and analysis. Section IV: Innovative Techniques. Amsterdam: Elsevier; 2018. [citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/C2014-0-02764-5
  • Source: International Journal of Food Properties. Unidade: ESALQ

    Subjects: REOLOGIA, SUCOS DE FRUTAS, HOMOGENEIZAÇÃO, LARANJA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEITE, Thiago Soares e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e CRISTIANINI, Marcelo. Structural and rheological properties of frozen concentrated orange juice (FCOJ) by Multi-Pass High-Pressure Homogenisation (MP-HPH). International Journal of Food Properties, p. 1-11, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1362653. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Leite, T. S., Augusto, P. E. D., & Cristianini, M. (2017). Structural and rheological properties of frozen concentrated orange juice (FCOJ) by Multi-Pass High-Pressure Homogenisation (MP-HPH). International Journal of Food Properties, 1-11. doi:10.1080/10942912.2017.1362653
    • NLM

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Structural and rheological properties of frozen concentrated orange juice (FCOJ) by Multi-Pass High-Pressure Homogenisation (MP-HPH) [Internet]. International Journal of Food Properties. 2017 ; 1-11.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1362653
    • Vancouver

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Structural and rheological properties of frozen concentrated orange juice (FCOJ) by Multi-Pass High-Pressure Homogenisation (MP-HPH) [Internet]. International Journal of Food Properties. 2017 ; 1-11.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1362653
  • Source: International Food Research Journal. Unidade: ESALQ

    Subjects: TOMATE, REOLOGIA, SUCOS DE VEGETAIS, HOMOGENEIZAÇÃO, ALTA TEMPERATURA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OCANHA, G. S et al. Multi-pass high pressure homogenization (MP-HPH) of tomato juice: effect on the rheological properties. International Food Research Journal, v. 3, n. 3, p. 1062-1067, 2016Tradução . . Disponível em: http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20%2803%29%202016/%2822%29.pdf. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Ocanha, G. S., Augusto, P. E. D., Leite, T. S., & Cristianini, M. (2016). Multi-pass high pressure homogenization (MP-HPH) of tomato juice: effect on the rheological properties. International Food Research Journal, 3( 3), 1062-1067. Recuperado de http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20%2803%29%202016/%2822%29.pdf
    • NLM

      Ocanha GS, Augusto PED, Leite TS, Cristianini M. Multi-pass high pressure homogenization (MP-HPH) of tomato juice: effect on the rheological properties [Internet]. International Food Research Journal. 2016 ; 3( 3): 1062-1067.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20%2803%29%202016/%2822%29.pdf
    • Vancouver

      Ocanha GS, Augusto PED, Leite TS, Cristianini M. Multi-pass high pressure homogenization (MP-HPH) of tomato juice: effect on the rheological properties [Internet]. International Food Research Journal. 2016 ; 3( 3): 1062-1067.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: http://www.ifrj.upm.edu.my/23%20%2803%29%202016/%2822%29.pdf
  • Source: Carbohydrate Polymers. Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁGUA, CAJU, GOMAS E RESINAS, HOMOGENEIZAÇÃO, SOLUBILIDADE, REOLOGIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PORTO, Bruna Castro et al. Effect of dynamic high pressure on technological properties of cashew tree gum (Anacardium occidentale L.). Carbohydrate Polymers, v. 129, p. 187-193, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2015.04.052. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Porto, B. C., Augusto, P. E. D., Terekhov, A., Hamaker, B. R., & Cristianini, M. (2015). Effect of dynamic high pressure on technological properties of cashew tree gum (Anacardium occidentale L.). Carbohydrate Polymers, 129, 187-193. doi:10.1016/j.carbpol.2015.04.052
    • NLM

      Porto BC, Augusto PED, Terekhov A, Hamaker BR, Cristianini M. Effect of dynamic high pressure on technological properties of cashew tree gum (Anacardium occidentale L.) [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2015 ; 129 187-193.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2015.04.052
    • Vancouver

      Porto BC, Augusto PED, Terekhov A, Hamaker BR, Cristianini M. Effect of dynamic high pressure on technological properties of cashew tree gum (Anacardium occidentale L.) [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2015 ; 129 187-193.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2015.04.052
  • Source: Food Engineering Reviews. Unidade: ESALQ

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, LARANJA, HOMOGENEIZAÇÃO, REOLOGIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEITE, Thiago S e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e CRISTIANINI, Marcelo. Processing frozen concentrated orange juice (FCOJ) by high pressure homogenization (HPH) technology: changes in the viscoelastic properties. Food Engineering Reviews, v. 7, n. 2, p. 231-240, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12393-014-9082-y. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Leite, T. S., Augusto, P. E. D., & Cristianini, M. (2015). Processing frozen concentrated orange juice (FCOJ) by high pressure homogenization (HPH) technology: changes in the viscoelastic properties. Food Engineering Reviews, 7( 2), 231-240. doi:10.1007/s12393-014-9082-y
    • NLM

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Processing frozen concentrated orange juice (FCOJ) by high pressure homogenization (HPH) technology: changes in the viscoelastic properties [Internet]. Food Engineering Reviews. 2015 ; 7( 2): 231-240.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12393-014-9082-y
    • Vancouver

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Processing frozen concentrated orange juice (FCOJ) by high pressure homogenization (HPH) technology: changes in the viscoelastic properties [Internet]. Food Engineering Reviews. 2015 ; 7( 2): 231-240.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12393-014-9082-y
  • Source: Food Biophysics. Unidade: ESALQ

    Subjects: HOMOGENEIZAÇÃO, SUCOS DE FRUTAS, CAJU

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEITE, Thiago Soares e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e CRISTIANINI, Marcelo. Using high pressure homogenization (HPH) to change the physical properties of cashew apple juice. Food Biophysics, v. 10, n. 2, p. 169-180, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11483-014-9385-9. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Leite, T. S., Augusto, P. E. D., & Cristianini, M. (2015). Using high pressure homogenization (HPH) to change the physical properties of cashew apple juice. Food Biophysics, 10( 2), 169-180. doi:10.1007/s11483-014-9385-9
    • NLM

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Using high pressure homogenization (HPH) to change the physical properties of cashew apple juice [Internet]. Food Biophysics. 2015 ; 10( 2): 169-180.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11483-014-9385-9
    • Vancouver

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Using high pressure homogenization (HPH) to change the physical properties of cashew apple juice [Internet]. Food Biophysics. 2015 ; 10( 2): 169-180.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11483-014-9385-9
  • Source: Innovative Food Science and Emerging Technologies. Unidade: ESALQ

    Subjects: IOGURTE, REOLOGIA, HOMOGENEIZAÇÃO, FERMENTAÇÃO LÁTICA, LACTOBACILLUS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Miguel Meirelles de et al. Effect of dynamic high pressure on milk fermentation kinetics and rheological properties of probiotic fermented milk. Innovative Food Science and Emerging Technologies, v. 26, p. 67-75, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2014.05.013. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Oliveira, M. M. de, Augusto, P. E. D., Cruz, A. G. da, & Cristianini, M. (2014). Effect of dynamic high pressure on milk fermentation kinetics and rheological properties of probiotic fermented milk. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 26, 67-75. doi:10.1016/j.ifset.2014.05.013
    • NLM

      Oliveira MM de, Augusto PED, Cruz AG da, Cristianini M. Effect of dynamic high pressure on milk fermentation kinetics and rheological properties of probiotic fermented milk [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2014 ; 26 67-75.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2014.05.013
    • Vancouver

      Oliveira MM de, Augusto PED, Cruz AG da, Cristianini M. Effect of dynamic high pressure on milk fermentation kinetics and rheological properties of probiotic fermented milk [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2014 ; 26 67-75.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2014.05.013
  • Source: Innovative Food Science and Emerging Technologies. Unidade: ESALQ

    Subjects: REOLOGIA, LARANJA, SUCOS DE FRUTAS, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEITE, Thiago Soares e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e CRISTIANINI, Marcelo. The use of high pressure homogenization (HPH) to reduce consistency of concentrated orange juice (COJ). Innovative Food Science and Emerging Technologies, v. 26, p. 124\2013133, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2014.08.005. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Leite, T. S., Augusto, P. E. D., & Cristianini, M. (2014). The use of high pressure homogenization (HPH) to reduce consistency of concentrated orange juice (COJ). Innovative Food Science and Emerging Technologies, 26, 124\2013133. doi:10.1016/j.ifset.2014.08.005
    • NLM

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. The use of high pressure homogenization (HPH) to reduce consistency of concentrated orange juice (COJ) [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2014 ; 26 124\2013133.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2014.08.005
    • Vancouver

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. The use of high pressure homogenization (HPH) to reduce consistency of concentrated orange juice (COJ) [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2014 ; 26 124\2013133.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2014.08.005
  • Source: Innovative Food Science and Emerging Technologies. Unidade: ESALQ

    Subjects: ENZIMAS, HOMOGENEIZAÇÃO, TEMPERATURA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TRIBST, Alline A. L e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e CRISTIANINI, Marcelo. Multi-pass high pressure homogenization of commercial enzymes: Effect on the activities of glucose oxidase, neutral protease and amyloglucosidase at different temperatures. Innovative Food Science and Emerging Technologies, v. 18, p. 83-88, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2013.01.002. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Tribst, A. A. L., Augusto, P. E. D., & Cristianini, M. (2013). Multi-pass high pressure homogenization of commercial enzymes: Effect on the activities of glucose oxidase, neutral protease and amyloglucosidase at different temperatures. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 18, 83-88. doi:10.1016/j.ifset.2013.01.002
    • NLM

      Tribst AAL, Augusto PED, Cristianini M. Multi-pass high pressure homogenization of commercial enzymes: Effect on the activities of glucose oxidase, neutral protease and amyloglucosidase at different temperatures [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2013 ; 18 83-88.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2013.01.002
    • Vancouver

      Tribst AAL, Augusto PED, Cristianini M. Multi-pass high pressure homogenization of commercial enzymes: Effect on the activities of glucose oxidase, neutral protease and amyloglucosidase at different temperatures [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2013 ; 18 83-88.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2013.01.002
  • Source: Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry. Unidades: CENA, ESALQ

    Subjects: ANÁLISE DE ALIMENTOS, ARROZ, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KATO, Lilian Seiko et al. Instrumental neutron activation analysis for assessing homogeneity of a whole rice candidate reference material. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry, v. 297. p. 271-275, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10967-012-2391-9. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Kato, L. S., Fernandes, E. A. de N., Bacchi, M. A., Elias, C., Sarriés, S. R. V., Sarríes, G. A., & Modolo, P. S. (2012). Instrumental neutron activation analysis for assessing homogeneity of a whole rice candidate reference material. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry, 297. p. 271-275. doi:10.1007/s10967-012-2391-9
    • NLM

      Kato LS, Fernandes EA de N, Bacchi MA, Elias C, Sarriés SRV, Sarríes GA, Modolo PS. Instrumental neutron activation analysis for assessing homogeneity of a whole rice candidate reference material [Internet]. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry. 2012 ; 297. p. 271-275[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10967-012-2391-9
    • Vancouver

      Kato LS, Fernandes EA de N, Bacchi MA, Elias C, Sarriés SRV, Sarríes GA, Modolo PS. Instrumental neutron activation analysis for assessing homogeneity of a whole rice candidate reference material [Internet]. Journal of Radioanalytical and Nuclear Chemistry. 2012 ; 297. p. 271-275[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10967-012-2391-9
  • Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica da Universidade de São Paulo - SIICUSP. Unidades: CENA, ESALQ

    Subjects: CERTIFICAÇÃO, FARINHAS, HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KATO, Lilian Seiko et al. Avaliação da homogeneidade inter-amostral de um lote de farinha de arroz candidato a material de referência certificado. 2011, Anais.. São Paulo: USP, 2011. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=4369&numeroEdicao=19. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Kato, L. S., Fernandes, E. A. D. N., Bacchi, M. A., Elias, C., Modolo, P. S., & Sarríes, G. A. (2011). Avaliação da homogeneidade inter-amostral de um lote de farinha de arroz candidato a material de referência certificado. In . São Paulo: USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=4369&numeroEdicao=19
    • NLM

      Kato LS, Fernandes EADN, Bacchi MA, Elias C, Modolo PS, Sarríes GA. Avaliação da homogeneidade inter-amostral de um lote de farinha de arroz candidato a material de referência certificado [Internet]. 2011 ;[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=4369&numeroEdicao=19
    • Vancouver

      Kato LS, Fernandes EADN, Bacchi MA, Elias C, Modolo PS, Sarríes GA. Avaliação da homogeneidade inter-amostral de um lote de farinha de arroz candidato a material de referência certificado [Internet]. 2011 ;[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/cdOnlineTrabalhoVisualizarResumo?numeroInscricaoTrabalho=4369&numeroEdicao=19
  • Source: Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade - Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciências de Alimentos - SLACA. Unidades: CENA, ESALQ

    Subjects: ARROZ, HOMOGENEIZAÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KATO, L S et al. Avaliação da homogeneidade de um lote de arroz integral candidato a material de referência. 2011, Anais.. Campinas: Unicamp, 2011. . Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Kato, L. S., Fernandes, E. A. N., Bacchi, M. A., Elias, C., Modolo, P. S., & Sarríes, G. A. (2011). Avaliação da homogeneidade de um lote de arroz integral candidato a material de referência. In Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade - Resumos. Campinas: Unicamp.
    • NLM

      Kato LS, Fernandes EAN, Bacchi MA, Elias C, Modolo PS, Sarríes GA. Avaliação da homogeneidade de um lote de arroz integral candidato a material de referência. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade - Resumos. 2011 ;[citado 2024 ago. 14 ]
    • Vancouver

      Kato LS, Fernandes EAN, Bacchi MA, Elias C, Modolo PS, Sarríes GA. Avaliação da homogeneidade de um lote de arroz integral candidato a material de referência. Ciência de alimentos e qualidade de vida: saúde, meio ambiente e sustentabilidade - Resumos. 2011 ;[citado 2024 ago. 14 ]
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: LEITE (COLETA), HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CASSOLI, Laerte Dagher e MACHADO, Paulo Fernando. Coleta de amostras de caminhões e caRretas, um novo desafio. . Piracicaba: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Disponível em: http://www.clinicadoleite.com.br/clinicanews_n.asp. Acesso em: 14 ago. 2024. , 2007
    • APA

      Cassoli, L. D., & Machado, P. F. (2007). Coleta de amostras de caminhões e caRretas, um novo desafio. Piracicaba: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de http://www.clinicadoleite.com.br/clinicanews_n.asp
    • NLM

      Cassoli LD, Machado PF. Coleta de amostras de caminhões e caRretas, um novo desafio [Internet]. 2007 ;[citado 2024 ago. 14 ] Available from: http://www.clinicadoleite.com.br/clinicanews_n.asp
    • Vancouver

      Cassoli LD, Machado PF. Coleta de amostras de caminhões e caRretas, um novo desafio [Internet]. 2007 ;[citado 2024 ago. 14 ] Available from: http://www.clinicadoleite.com.br/clinicanews_n.asp
  • Source: O avanço cientifico e tecnologico na produção animal. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Zootecnia. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMOSTRAGEM, HOMOGENEIZAÇÃO, LEITE (QUALIDADE)

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CASSOLI, Laerte Dagher et al. Influência do tempo de agitação do leite de tanques sobre a classificação de produtores em programas de pagamento por qualidade. 2007, Anais.. Jaboticabal: SBZ, 2007. . Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Cassoli, L. D., Machado, P. F., Araújo, V. M., Zago, C. A., Melo, P. A. de, & Vilela, P. H. O. C. (2007). Influência do tempo de agitação do leite de tanques sobre a classificação de produtores em programas de pagamento por qualidade. In O avanço cientifico e tecnologico na produção animal. Jaboticabal: SBZ.
    • NLM

      Cassoli LD, Machado PF, Araújo VM, Zago CA, Melo PA de, Vilela PHOC. Influência do tempo de agitação do leite de tanques sobre a classificação de produtores em programas de pagamento por qualidade. O avanço cientifico e tecnologico na produção animal. 2007 ;[citado 2024 ago. 14 ]
    • Vancouver

      Cassoli LD, Machado PF, Araújo VM, Zago CA, Melo PA de, Vilela PHOC. Influência do tempo de agitação do leite de tanques sobre a classificação de produtores em programas de pagamento por qualidade. O avanço cientifico e tecnologico na produção animal. 2007 ;[citado 2024 ago. 14 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024