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  • Unidade: FZEA

    Subjects: ESTABILIDADE, ANTIOXIDANTES, HOMOGENEIZAÇÃO

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    • ABNT

      GALVÃO, Karen Cristine Santos. Desenvolvimento de nanoemulsões para uso em alimentos e uso tópico. 2015. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2015. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-23042015-153140/. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Galvão, K. C. S. (2015). Desenvolvimento de nanoemulsões para uso em alimentos e uso tópico (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-23042015-153140/
    • NLM

      Galvão KCS. Desenvolvimento de nanoemulsões para uso em alimentos e uso tópico [Internet]. 2015 ;[citado 2024 ago. 14 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-23042015-153140/
    • Vancouver

      Galvão KCS. Desenvolvimento de nanoemulsões para uso em alimentos e uso tópico [Internet]. 2015 ;[citado 2024 ago. 14 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74132/tde-23042015-153140/
  • Source: Journal of Applied Mechanics. Unidade: EESC

    Subjects: HOMOGENEIZAÇÃO, CISALHAMENTO, ENGENHARIA AERONÁUTICA

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    • ABNT

      SANTANA, Humberto Brito et al. A dispersive nonlocal model for in-plane wave propagation in laminated composites with periodic structures. Journal of Applied Mechanics, v. 82, p. 1-15, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1115/1.4029603. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Santana, H. B., Yue-Sheng, W., Rodríguez Ramos, R., Bravo Castillero, J., Guinovart Díaz, R., & Tita, V. (2015). A dispersive nonlocal model for in-plane wave propagation in laminated composites with periodic structures. Journal of Applied Mechanics, 82, 1-15. doi:10.1115/1.4029603
    • NLM

      Santana HB, Yue-Sheng W, Rodríguez Ramos R, Bravo Castillero J, Guinovart Díaz R, Tita V. A dispersive nonlocal model for in-plane wave propagation in laminated composites with periodic structures [Internet]. Journal of Applied Mechanics. 2015 ; 82 1-15.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1115/1.4029603
    • Vancouver

      Santana HB, Yue-Sheng W, Rodríguez Ramos R, Bravo Castillero J, Guinovart Díaz R, Tita V. A dispersive nonlocal model for in-plane wave propagation in laminated composites with periodic structures [Internet]. Journal of Applied Mechanics. 2015 ; 82 1-15.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1115/1.4029603
  • Source: Anais. Conference titles: International Congress of Mechanical Engineering - COBEM. Unidade: EESC

    Subjects: HOMOGENEIZAÇÃO, CISALHAMENTO, LAMINADOS, ENGENHARIA AERONÁUTICA

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    • ABNT

      SANTANA, Humberto Brito et al. A dispersive nonlocal model for shear wave propagation in a periodically perfect/imperfect connected multi-laminated. 2015, Anais.. Rio de Janeiro, RJ: ABCM, 2015. . Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Santana, H. B., Tita, V., Ribeiro, M. L., Rodríguez Ramos, R., Bravo Castillero, J., & Guinovart-Díaz, R. (2015). A dispersive nonlocal model for shear wave propagation in a periodically perfect/imperfect connected multi-laminated. In Anais. Rio de Janeiro, RJ: ABCM.
    • NLM

      Santana HB, Tita V, Ribeiro ML, Rodríguez Ramos R, Bravo Castillero J, Guinovart-Díaz R. A dispersive nonlocal model for shear wave propagation in a periodically perfect/imperfect connected multi-laminated. Anais. 2015 ;[citado 2024 ago. 14 ]
    • Vancouver

      Santana HB, Tita V, Ribeiro ML, Rodríguez Ramos R, Bravo Castillero J, Guinovart-Díaz R. A dispersive nonlocal model for shear wave propagation in a periodically perfect/imperfect connected multi-laminated. Anais. 2015 ;[citado 2024 ago. 14 ]
  • Source: Annali di Matematica Pura ed Applicata. Unidade: IME

    Assunto: HOMOGENEIZAÇÃO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PEREIRA, Marcone Corrêa. Parabolic problems in highly oscillating thin domains. Annali di Matematica Pura ed Applicata, v. 194, n. 4, p. 1203–1244, 2015Tradução . . Disponível em: http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10231-014-0421-7. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Pereira, M. C. (2015). Parabolic problems in highly oscillating thin domains. Annali di Matematica Pura ed Applicata, 194( 4), 1203–1244. doi:10.1007/s10231-014-0421-7
    • NLM

      Pereira MC. Parabolic problems in highly oscillating thin domains [Internet]. Annali di Matematica Pura ed Applicata. 2015 ; 194( 4): 1203–1244.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10231-014-0421-7
    • Vancouver

      Pereira MC. Parabolic problems in highly oscillating thin domains [Internet]. Annali di Matematica Pura ed Applicata. 2015 ; 194( 4): 1203–1244.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10231-014-0421-7
  • Source: Carbohydrate Polymers. Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁGUA, CAJU, GOMAS E RESINAS, HOMOGENEIZAÇÃO, SOLUBILIDADE, REOLOGIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      PORTO, Bruna Castro et al. Effect of dynamic high pressure on technological properties of cashew tree gum (Anacardium occidentale L.). Carbohydrate Polymers, v. 129, p. 187-193, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2015.04.052. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Porto, B. C., Augusto, P. E. D., Terekhov, A., Hamaker, B. R., & Cristianini, M. (2015). Effect of dynamic high pressure on technological properties of cashew tree gum (Anacardium occidentale L.). Carbohydrate Polymers, 129, 187-193. doi:10.1016/j.carbpol.2015.04.052
    • NLM

      Porto BC, Augusto PED, Terekhov A, Hamaker BR, Cristianini M. Effect of dynamic high pressure on technological properties of cashew tree gum (Anacardium occidentale L.) [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2015 ; 129 187-193.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2015.04.052
    • Vancouver

      Porto BC, Augusto PED, Terekhov A, Hamaker BR, Cristianini M. Effect of dynamic high pressure on technological properties of cashew tree gum (Anacardium occidentale L.) [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2015 ; 129 187-193.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2015.04.052
  • Source: European Journal of Mechanics A : solids. Unidade: EESC

    Subjects: ONDAS (DISPERSÃO), HOMOGENEIZAÇÃO, MATERIAIS COMPÓSITOS

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    • ABNT

      SANTANA, Humberto Brito et al. A dispersive nonlocal model for shear wave propagation in laminated composites with periodic structures. European Journal of Mechanics A : solids, v. 49, n. Ja/Feb. 2015, p. 35-48, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.euromechsol.2014.05.009. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Santana, H. B., Yue-Sheng, W., Rodríguez Ramos, R., Bravo Castillero, J., Guinovart Díaz, R., & Tita, V. (2015). A dispersive nonlocal model for shear wave propagation in laminated composites with periodic structures. European Journal of Mechanics A : solids, 49( Ja/Feb. 2015), 35-48. doi:10.1016/j.euromechsol.2014.05.009
    • NLM

      Santana HB, Yue-Sheng W, Rodríguez Ramos R, Bravo Castillero J, Guinovart Díaz R, Tita V. A dispersive nonlocal model for shear wave propagation in laminated composites with periodic structures [Internet]. European Journal of Mechanics A : solids. 2015 ; 49( Ja/Feb. 2015): 35-48.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.euromechsol.2014.05.009
    • Vancouver

      Santana HB, Yue-Sheng W, Rodríguez Ramos R, Bravo Castillero J, Guinovart Díaz R, Tita V. A dispersive nonlocal model for shear wave propagation in laminated composites with periodic structures [Internet]. European Journal of Mechanics A : solids. 2015 ; 49( Ja/Feb. 2015): 35-48.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.euromechsol.2014.05.009
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: TUBERCULOSE, HOMOGENEIZAÇÃO

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    • ABNT

      MELO, Katherine Jasmine Curo e BOU-CHACRA, Nadia Araci. Impact of different stabilizers on the development of rifampin nanosuspension using high-energy milling (HEM) and high-pressure homogenization (HPH). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 14 ago. 2024. , 2015
    • APA

      Melo, K. J. C., & Bou-Chacra, N. A. (2015). Impact of different stabilizers on the development of rifampin nanosuspension using high-energy milling (HEM) and high-pressure homogenization (HPH). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Melo KJC, Bou-Chacra NA. Impact of different stabilizers on the development of rifampin nanosuspension using high-energy milling (HEM) and high-pressure homogenization (HPH). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2015 ; 51 5 res. FCF005.[citado 2024 ago. 14 ]
    • Vancouver

      Melo KJC, Bou-Chacra NA. Impact of different stabilizers on the development of rifampin nanosuspension using high-energy milling (HEM) and high-pressure homogenization (HPH). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2015 ; 51 5 res. FCF005.[citado 2024 ago. 14 ]
  • Source: Food Engineering Reviews. Unidade: ESALQ

    Subjects: SUCOS DE FRUTAS, LARANJA, HOMOGENEIZAÇÃO, REOLOGIA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LEITE, Thiago S e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e CRISTIANINI, Marcelo. Processing frozen concentrated orange juice (FCOJ) by high pressure homogenization (HPH) technology: changes in the viscoelastic properties. Food Engineering Reviews, v. 7, n. 2, p. 231-240, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12393-014-9082-y. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Leite, T. S., Augusto, P. E. D., & Cristianini, M. (2015). Processing frozen concentrated orange juice (FCOJ) by high pressure homogenization (HPH) technology: changes in the viscoelastic properties. Food Engineering Reviews, 7( 2), 231-240. doi:10.1007/s12393-014-9082-y
    • NLM

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Processing frozen concentrated orange juice (FCOJ) by high pressure homogenization (HPH) technology: changes in the viscoelastic properties [Internet]. Food Engineering Reviews. 2015 ; 7( 2): 231-240.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12393-014-9082-y
    • Vancouver

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Processing frozen concentrated orange juice (FCOJ) by high pressure homogenization (HPH) technology: changes in the viscoelastic properties [Internet]. Food Engineering Reviews. 2015 ; 7( 2): 231-240.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12393-014-9082-y
  • Source: Food Biophysics. Unidade: ESALQ

    Subjects: HOMOGENEIZAÇÃO, SUCOS DE FRUTAS, CAJU

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      LEITE, Thiago Soares e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte e CRISTIANINI, Marcelo. Using high pressure homogenization (HPH) to change the physical properties of cashew apple juice. Food Biophysics, v. 10, n. 2, p. 169-180, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11483-014-9385-9. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Leite, T. S., Augusto, P. E. D., & Cristianini, M. (2015). Using high pressure homogenization (HPH) to change the physical properties of cashew apple juice. Food Biophysics, 10( 2), 169-180. doi:10.1007/s11483-014-9385-9
    • NLM

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Using high pressure homogenization (HPH) to change the physical properties of cashew apple juice [Internet]. Food Biophysics. 2015 ; 10( 2): 169-180.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11483-014-9385-9
    • Vancouver

      Leite TS, Augusto PED, Cristianini M. Using high pressure homogenization (HPH) to change the physical properties of cashew apple juice [Internet]. Food Biophysics. 2015 ; 10( 2): 169-180.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11483-014-9385-9

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