Carcass characteristics and fatty acid profile of Santa Inês lamb fed banana leftovers (2020)
Fonte: Scientia Agricola. Unidade: CENA
Assuntos: SUBPRODUTOS COMO ALIMENTO, CARNES E DERIVADOS (QUALIDADE), CARCAÇA, SUSTENTABILIDADE
ABNT
MENEZES, Adriana Morato de et al. Carcass characteristics and fatty acid profile of Santa Inês lamb fed banana leftovers. Scientia Agricola, v. 77, n. 1, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992x-2017-0379. Acesso em: 17 out. 2024.APA
Menezes, A. M. de, Tanure, C. B. G. e S., Peripolli, V., Esteves, G. I. F., Kindlein, L., Louvandini, H., et al. (2020). Carcass characteristics and fatty acid profile of Santa Inês lamb fed banana leftovers. Scientia Agricola, 77( 1). doi:10.1590/1678-992x-2017-0379NLM
Menezes AM de, Tanure CBG e S, Peripolli V, Esteves GIF, Kindlein L, Louvandini H, Souza JR de, McManus CM. Carcass characteristics and fatty acid profile of Santa Inês lamb fed banana leftovers [Internet]. Scientia Agricola. 2020 ; 77( 1):[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992x-2017-0379Vancouver
Menezes AM de, Tanure CBG e S, Peripolli V, Esteves GIF, Kindlein L, Louvandini H, Souza JR de, McManus CM. Carcass characteristics and fatty acid profile of Santa Inês lamb fed banana leftovers [Internet]. Scientia Agricola. 2020 ; 77( 1):[citado 2024 out. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992x-2017-0379