Immobilization of fructosyltransferase from Pichia pastoris in blend of alginate and gelatin (2009)
Fonte: New Biotechnology. Nome do evento: European Congress on Biotechnology. Unidade: FZEA
Assuntos: ALIMENTOS FUNCIONAIS, ESTABILIZANTES, ADITIVOS ALIMENTARES, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
ABNT
KAMIMURA, Eliana Setsuko et al. Immobilization of fructosyltransferase from Pichia pastoris in blend of alginate and gelatin. New Biotechnology. Amsterdam: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.nbt.2009.06.485. Acesso em: 28 nov. 2025. , 2009APA
Kamimura, E. S., Silva, G. de S., Covre, L. M., Carvalho, R. A. de, & Santos, A. M. P. (2009). Immobilization of fructosyltransferase from Pichia pastoris in blend of alginate and gelatin. New Biotechnology. Amsterdam: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.nbt.2009.06.485NLM
Kamimura ES, Silva G de S, Covre LM, Carvalho RA de, Santos AMP. Immobilization of fructosyltransferase from Pichia pastoris in blend of alginate and gelatin [Internet]. New Biotechnology. 2009 ; 25 Se 2009.[citado 2025 nov. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nbt.2009.06.485Vancouver
Kamimura ES, Silva G de S, Covre LM, Carvalho RA de, Santos AMP. Immobilization of fructosyltransferase from Pichia pastoris in blend of alginate and gelatin [Internet]. New Biotechnology. 2009 ; 25 Se 2009.[citado 2025 nov. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.nbt.2009.06.485