Umami ingredient: flavor enhancer from shiitake (Lentinula edodes) byproducts (2020)
Source: Food Research International. Unidades: IQSC, ESALQ, IB
Subjects: AMINOÁCIDOS, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, COGUMELOS COMESTÍVEIS, DESIDRATAÇÃO DE ALIMENTOS, NUCLEOTÍDEOS, PERCEPÇÃO DO PALADAR, RESÍDUOS INDUSTRIAIS
ABNT
PADERMO, Samara dos Santos Harada et al. Umami ingredient: flavor enhancer from shiitake (Lentinula edodes) byproducts. Food Research International, v. 137, p. 1-8, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109540. Acesso em: 16 nov. 2024.APA
Padermo, S. dos S. H., Faceto, L. S. D., Selani, M. M., Alvim, I. D., Floh, E. I. S., Macedo, A. F., et al. (2020). Umami ingredient: flavor enhancer from shiitake (Lentinula edodes) byproducts. Food Research International, 137, 1-8. doi:10.1016/j.foodres.2020.109540NLM
Padermo S dos SH, Faceto LSD, Selani MM, Alvim ID, Floh EIS, Macedo AF, Bogusz Junior S, Dias CT dos S, Silva ACC e, Vieira TMF de S. Umami ingredient: flavor enhancer from shiitake (Lentinula edodes) byproducts [Internet]. Food Research International. 2020 ; 137 1-8.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109540Vancouver
Padermo S dos SH, Faceto LSD, Selani MM, Alvim ID, Floh EIS, Macedo AF, Bogusz Junior S, Dias CT dos S, Silva ACC e, Vieira TMF de S. Umami ingredient: flavor enhancer from shiitake (Lentinula edodes) byproducts [Internet]. Food Research International. 2020 ; 137 1-8.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109540