Development and characterization of orally-disintegrating films for propolis delivery (2013)
Source: Ciência e Tecnologia de Alimentos. Unidade: FZEA
Subjects: BIOPOLÍMEROS, COLÁGENO, PRÓPOLIS
ABNT
BORGES, Josiane Gonçalves et al. Development and characterization of orally-disintegrating films for propolis delivery. Ciência e Tecnologia de Alimentos, v. 33, p. 28-33, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013000500005. Acesso em: 05 nov. 2024.APA
Borges, J. G., Tagliamento, M., Silva, A. G., Sobral, P. J. do A., & Carvalho, R. A. de. (2013). Development and characterization of orally-disintegrating films for propolis delivery. Ciência e Tecnologia de Alimentos, 33, 28-33. doi:10.1590/S0101-20612013000500005NLM
Borges JG, Tagliamento M, Silva AG, Sobral PJ do A, Carvalho RA de. Development and characterization of orally-disintegrating films for propolis delivery [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2013 ; 33 28-33.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013000500005Vancouver
Borges JG, Tagliamento M, Silva AG, Sobral PJ do A, Carvalho RA de. Development and characterization of orally-disintegrating films for propolis delivery [Internet]. Ciência e Tecnologia de Alimentos. 2013 ; 33 28-33.[citado 2024 nov. 05 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013000500005