Source: Abstracts. Conference titles: World Veterinary Congress. Unidades: FMVZ, FZEA
Subjects: CARCAÇA (QUALIDADE), CARNES E DERIVADOS, GADO NELORE, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, VIDA-DE-PRATELEIRA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GONZALES, I. E. et al. Carcass quality submitted to stretch and the physicochemical characteristics associated with the shelflife of Nellore meat. 2013, Anais.. Prague: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo, 2013. . Acesso em: 17 nov. 2024.APA
Gonzales, I. E., Pereira, A. S. C., Vidal-Martins, A. M. C., Utembergue, B. L., Germano, R. R., & Bürger, K. P. (2013). Carcass quality submitted to stretch and the physicochemical characteristics associated with the shelflife of Nellore meat. In Abstracts. Prague: Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia, Universidade de São Paulo.NLM
Gonzales IE, Pereira ASC, Vidal-Martins AMC, Utembergue BL, Germano RR, Bürger KP. Carcass quality submitted to stretch and the physicochemical characteristics associated with the shelflife of Nellore meat. Abstracts. 2013 ;[citado 2024 nov. 17 ]Vancouver
Gonzales IE, Pereira ASC, Vidal-Martins AMC, Utembergue BL, Germano RR, Bürger KP. Carcass quality submitted to stretch and the physicochemical characteristics associated with the shelflife of Nellore meat. Abstracts. 2013 ;[citado 2024 nov. 17 ]