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  • Fonte: Scientia Agropecuaria. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, BACON, CONSUMIDOR, DEFUMAÇÃO, GORDURAS

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    • ABNT

      SALDANA, Erick et al. Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers. Scientia Agropecuaria, v. 10, n. 2, p. 169-173, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.02.01. Acesso em: 07 nov. 2025.
    • APA

      Saldana, E., Martins, M. M., Menegali, B. S., Selani, M. M., & Contreras-Castillo, C. J. (2019). Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers. Scientia Agropecuaria, 10( 2), 169-173. doi:10.17268/sci.agropecu.2019.02.01
    • NLM

      Saldana E, Martins MM, Menegali BS, Selani MM, Contreras-Castillo CJ. Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2019 ; 10( 2): 169-173.[citado 2025 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.02.01
    • Vancouver

      Saldana E, Martins MM, Menegali BS, Selani MM, Contreras-Castillo CJ. Effect of smoking and fat content on the dynamic perception of bacon by Brazilian consumers [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2019 ; 10( 2): 169-173.[citado 2025 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.02.01
  • Fonte: Scientia Agropecuaria. Unidade: ESALQ

    Assuntos: ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS, BACON, DEFUMAÇÃO

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    • ABNT

      VILLA -SALDAÑA, Erick Manuel et al. Obtaining the ideal smoked bacon: What is the influence of the product space and multivariate procedure to construct the external preference mapping?. Scientia Agropecuaria, v. 10, n. 1 , p. 29-37, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.01.03. Acesso em: 07 nov. 2025.
    • APA

      Villa -Saldaña, E. M., Martins, M. M., Menegali, B. S., Selani, M. M., & Contreras-Castillo, C. J. (2019). Obtaining the ideal smoked bacon: What is the influence of the product space and multivariate procedure to construct the external preference mapping? Scientia Agropecuaria, 10( 1 ), 29-37. doi:10.17268/sci.agropecu.2019.01.03
    • NLM

      Villa -Saldaña EM, Martins MM, Menegali BS, Selani MM, Contreras-Castillo CJ. Obtaining the ideal smoked bacon: What is the influence of the product space and multivariate procedure to construct the external preference mapping? [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2019 ; 10( 1 ): 29-37.[citado 2025 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.01.03
    • Vancouver

      Villa -Saldaña EM, Martins MM, Menegali BS, Selani MM, Contreras-Castillo CJ. Obtaining the ideal smoked bacon: What is the influence of the product space and multivariate procedure to construct the external preference mapping? [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2019 ; 10( 1 ): 29-37.[citado 2025 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2019.01.03
  • Fonte: Scientia Agropecuaria. Unidade: ESALQ

    Assuntos: BIOFILMES, LEITE, MEIOS DE CULTURA, STAPHYLOCOCCUS

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    • ABNT

      CRUZADO-BRAVO, M. L. M et al. Biopelículas de Staphylococcus spp. sobre acero inoxidable utilizando leche y brain heart infusion broth como medios de cultivo. Scientia Agropecuaria, v. 9, n. 4, p. 485-491, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2018.04.03. Acesso em: 07 nov. 2025.
    • APA

      Cruzado-Bravo, M. L. M., Silva, N. C. C., Rodrigues, M. X., Saldaña, E., Contreras-Castillo, C. J., & Sturion, G. L. (2018). Biopelículas de Staphylococcus spp. sobre acero inoxidable utilizando leche y brain heart infusion broth como medios de cultivo. Scientia Agropecuaria, 9( 4), 485-491. doi:10.17268/sci.agropecu.2018.04.03
    • NLM

      Cruzado-Bravo MLM, Silva NCC, Rodrigues MX, Saldaña E, Contreras-Castillo CJ, Sturion GL. Biopelículas de Staphylococcus spp. sobre acero inoxidable utilizando leche y brain heart infusion broth como medios de cultivo [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2018 ; 9( 4): 485-491.[citado 2025 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2018.04.03
    • Vancouver

      Cruzado-Bravo MLM, Silva NCC, Rodrigues MX, Saldaña E, Contreras-Castillo CJ, Sturion GL. Biopelículas de Staphylococcus spp. sobre acero inoxidable utilizando leche y brain heart infusion broth como medios de cultivo [Internet]. Scientia Agropecuaria. 2018 ; 9( 4): 485-491.[citado 2025 nov. 07 ] Available from: https://doi.org/10.17268/sci.agropecu.2018.04.03

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