Structural observation on charquis , salted and intermediate moisture meat products (1996)
Source: Proceedings. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidades: ICB, FCF
Subjects: ANÁLISE DE ALIMENTOS, ALIMENTOS DE ORIGEM ANIMAL, HISTOLOGIA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BISCONTINI, T M B et al. Structural observation on charquis , salted and intermediate moisture meat products. 1996, Anais.. Lillehammer: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo, 1996. . Acesso em: 18 jul. 2024.APA
Biscontini, T. M. B., Shimokomaki, M., Oliveira, S. F., & Zorn, T. M. T. (1996). Structural observation on charquis , salted and intermediate moisture meat products. In Proceedings. Lillehammer: Instituto de Ciências Biomédicas, Universidade de São Paulo.NLM
Biscontini TMB, Shimokomaki M, Oliveira SF, Zorn TMT. Structural observation on charquis , salted and intermediate moisture meat products. Proceedings. 1996 ;[citado 2024 jul. 18 ]Vancouver
Biscontini TMB, Shimokomaki M, Oliveira SF, Zorn TMT. Structural observation on charquis , salted and intermediate moisture meat products. Proceedings. 1996 ;[citado 2024 jul. 18 ]