Source: Preliminary Program. Conference titles: Symposium on Biotechnology for Fuels and Chemicals. Unidade: FCF
Subjects: ALIMENTOS, BIOTECNOLOGIA, GUARANÁ
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ABNT
MAUL, Aldo Adolar et al. Decaffeination of guaraná seeds (Paullinia cupana kunth, sapindaceae) by supercritical fluid extraction. 2000, Anais.. Gatlinburg: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2000. . Acesso em: 06 nov. 2024.APA
Maul, A. A., Maul-Coutinho, C. B., Brazzach, M. L., & Magalhães, J. F. (2000). Decaffeination of guaraná seeds (Paullinia cupana kunth, sapindaceae) by supercritical fluid extraction. In Preliminary Program. Gatlinburg: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Maul AA, Maul-Coutinho CB, Brazzach ML, Magalhães JF. Decaffeination of guaraná seeds (Paullinia cupana kunth, sapindaceae) by supercritical fluid extraction. Preliminary Program. 2000 ;[citado 2024 nov. 06 ]Vancouver
Maul AA, Maul-Coutinho CB, Brazzach ML, Magalhães JF. Decaffeination of guaraná seeds (Paullinia cupana kunth, sapindaceae) by supercritical fluid extraction. Preliminary Program. 2000 ;[citado 2024 nov. 06 ]