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  • Source: Journal of Texture Studies. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, PÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ESTELLER, Mauricio Sergio e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies, v. 39, n. 1, p. 56-67, 2008Tradução . . Acesso em: 08 out. 2024.
    • APA

      Esteller, M. S., & Lannes, S. C. da S. (2008). Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies, 39( 1), 56-67.
    • NLM

      Esteller MS, Lannes SC da S. Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies. 2008 ;39( 1): 56-67.[citado 2024 out. 08 ]
    • Vancouver

      Esteller MS, Lannes SC da S. Production and characterization of sponge-dough bread using scalded rye. Journal of Texture Studies. 2008 ;39( 1): 56-67.[citado 2024 out. 08 ]
  • Source: Journal of Cereal Science. Unidade: FCF

    Subjects: ADITIVOS ALIMENTARES, ANÁLISE DE ALIMENTOS, PÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ESTELLER, Mauricio Sergio e PITOMBO, Ronaldo Nogueira de Moraes e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Effect of freeze-dried gluten addition on texture of hamburger buns. Journal of Cereal Science, v. 41, n. 1, p. 19-21, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2004.08.013. Acesso em: 08 out. 2024.
    • APA

      Esteller, M. S., Pitombo, R. N. de M., & Lannes, S. C. da S. (2004). Effect of freeze-dried gluten addition on texture of hamburger buns. Journal of Cereal Science, 41( 1), 19-21. doi:10.1016/j.jcs.2004.08.013
    • NLM

      Esteller MS, Pitombo RN de M, Lannes SC da S. Effect of freeze-dried gluten addition on texture of hamburger buns [Internet]. Journal of Cereal Science. 2004 ; 41( 1): 19-21.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2004.08.013
    • Vancouver

      Esteller MS, Pitombo RN de M, Lannes SC da S. Effect of freeze-dried gluten addition on texture of hamburger buns [Internet]. Journal of Cereal Science. 2004 ; 41( 1): 19-21.[citado 2024 out. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jcs.2004.08.013

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