Filtros : "LANNES, SUZANA CAETANO DA SILVA" "BEBIDAS" Removido: "Resumos" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Subjects: BEBIDAS, CHOCOLATE, REOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAMPOS, Ingryd Carolinne Costa e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheology of chocolate drink powder developed with rheological modifier. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2018
    • APA

      Campos, I. C. C., & Lannes, S. C. da S. (2018). Rheology of chocolate drink powder developed with rheological modifier. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Campos ICC, Lannes SC da S. Rheology of chocolate drink powder developed with rheological modifier. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 56 res. FCF107.[citado 2024 out. 08 ]
    • Vancouver

      Campos ICC, Lannes SC da S. Rheology of chocolate drink powder developed with rheological modifier. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 56 res. FCF107.[citado 2024 out. 08 ]
  • Source: Book of Abstracts. Conference titles: IFT Annual Meeting + Food Expo. Unidade: FCF

    Subjects: CACAU, BEBIDAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Danielle Jessica Mello de e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. 2012, Anais.. Chicago: Institute of Food Technologists, 2012. . Acesso em: 08 out. 2024.
    • APA

      Barros, D. J. M. de, & Lannes, S. C. da S. (2012). Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. In Book of Abstracts. Chicago: Institute of Food Technologists.
    • NLM

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 08 ]
    • Vancouver

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Wetting behavior of cocoa beverage powders prepared with different sweeteners and thickeners. Book of Abstracts. 2012 ;[citado 2024 out. 08 ]
  • Source: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting. Unidade: FCF

    Subjects: CACAU, BEBIDAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BARROS, Danielle Jessica Mello de e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Determination of compaction force of different cocoa drink powders. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 08 out. 2024. , 2012
    • APA

      Barros, D. J. M. de, & Lannes, S. C. da S. (2012). Determination of compaction force of different cocoa drink powders. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Determination of compaction force of different cocoa drink powders. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 91 res. FCF177.[citado 2024 out. 08 ]
    • Vancouver

      Barros DJM de, Lannes SC da S. Determination of compaction force of different cocoa drink powders. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2012 ; 48 91 res. FCF177.[citado 2024 out. 08 ]
  • Source: International Journal of Food Engineering. Unidade: FCF

    Subjects: CUPUAÇU, CHOCOLATE, BEBIDAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva e MEDEIROS, Magda Leite. Rheological properties of chocolate drink from cupuassu. International Journal of Food Engineering, v. 4, n. 1, 2008Tradução . . Disponível em: http://www.bepress.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1124&context=ijfe. Acesso em: 08 out. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S., & Medeiros, M. L. (2008). Rheological properties of chocolate drink from cupuassu. International Journal of Food Engineering, 4( 1). Recuperado de http://www.bepress.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1124&context=ijfe
    • NLM

      Lannes SC da S, Medeiros ML. Rheological properties of chocolate drink from cupuassu [Internet]. International Journal of Food Engineering. 2008 ; 4( 1):[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://www.bepress.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1124&context=ijfe
    • Vancouver

      Lannes SC da S, Medeiros ML. Rheological properties of chocolate drink from cupuassu [Internet]. International Journal of Food Engineering. 2008 ; 4( 1):[citado 2024 out. 08 ] Available from: http://www.bepress.com/cgi/viewcontent.cgi?article=1124&context=ijfe
  • Source: Farma Júnior - Princípio Ativo. Unidade: FCF

    Subjects: QUITOSANA, BEBIDAS, CHOCOLATE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva. FCF desenvolve bebida achocolatada com quitosana. Tradução . Farma Júnior - Princípio Ativo, São Paulo, 2008. , n. ju 2008. 3 p. Acesso em: 08 out. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S. (2008). FCF desenvolve bebida achocolatada com quitosana. Farma Júnior - Princípio Ativo. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Lannes SC da S. FCF desenvolve bebida achocolatada com quitosana. Farma Júnior - Princípio Ativo. 2008 ;(ju 2008. 3 p.):[citado 2024 out. 08 ]
    • Vancouver

      Lannes SC da S. FCF desenvolve bebida achocolatada com quitosana. Farma Júnior - Princípio Ativo. 2008 ;(ju 2008. 3 p.):[citado 2024 out. 08 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024