Filtros : "DOMARCO, RACHEL ELISABETH" "1992" Removido: "FIGO" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Latin-American Regional Co-Operative Programme on Food Irradiation: Working Material; Research Reports 1986-1990. Unidade: CENA

    Subjects: AGRICULTURA (TÉCNICAS ATÔMICAS E NUCLEARES), IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DOMARCO, Rachel Elisabeth et al. Irradiation of agricultural products to reduce post-harvest losses in brazil. Latin-American Regional Co-Operative Programme on Food Irradiation: Working Material; Research Reports 1986-1990. Tradução . Vienna: Centro de Energia Nuclear na Agricultura, Universidade de São Paulo, 1992. . . Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Domarco, R. E., Walder, J. M. M., Arthur, V., Wiendl, F. M., & Spoto, M. H. F. (1992). Irradiation of agricultural products to reduce post-harvest losses in brazil. In Latin-American Regional Co-Operative Programme on Food Irradiation: Working Material; Research Reports 1986-1990. Vienna: Centro de Energia Nuclear na Agricultura, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Domarco RE, Walder JMM, Arthur V, Wiendl FM, Spoto MHF. Irradiation of agricultural products to reduce post-harvest losses in brazil. In: Latin-American Regional Co-Operative Programme on Food Irradiation: Working Material; Research Reports 1986-1990. Vienna: Centro de Energia Nuclear na Agricultura, Universidade de São Paulo; 1992. [citado 2024 nov. 08 ]
    • Vancouver

      Domarco RE, Walder JMM, Arthur V, Wiendl FM, Spoto MHF. Irradiation of agricultural products to reduce post-harvest losses in brazil. In: Latin-American Regional Co-Operative Programme on Food Irradiation: Working Material; Research Reports 1986-1990. Vienna: Centro de Energia Nuclear na Agricultura, Universidade de São Paulo; 1992. [citado 2024 nov. 08 ]
  • Source: Boletim da Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos. Unidade: CENA

    Subjects: FRUTICULTURA, IRRADIAÇÃO DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPOTO, M H F e DOMARCO, Rachel Elisabeth e WALDER, Julio Marcos Melges. Radiacao gama na conservacao do suco concentrado de laranja. 1. Algumas caracteristicas quimicas. Boletim da Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos, v. 26, n. ja/ju 1992, p. 37-43, 1992Tradução . . Acesso em: 08 nov. 2024.
    • APA

      Spoto, M. H. F., Domarco, R. E., & Walder, J. M. M. (1992). Radiacao gama na conservacao do suco concentrado de laranja. 1. Algumas caracteristicas quimicas. Boletim da Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos, 26( ja/ju 1992), 37-43.
    • NLM

      Spoto MHF, Domarco RE, Walder JMM. Radiacao gama na conservacao do suco concentrado de laranja. 1. Algumas caracteristicas quimicas. Boletim da Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos. 1992 ;26( ja/ju 1992): 37-43.[citado 2024 nov. 08 ]
    • Vancouver

      Spoto MHF, Domarco RE, Walder JMM. Radiacao gama na conservacao do suco concentrado de laranja. 1. Algumas caracteristicas quimicas. Boletim da Sociedade Brasileira de Ciencia e Tecnologia de Alimentos. 1992 ;26( ja/ju 1992): 37-43.[citado 2024 nov. 08 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024