Filtros : "ESALQ-LAN" "Hungria" Removido: "Reino Unido" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: ESALQ

    Subjects: HIGIENE DE ALIMENTOS, HORTALIÇAS FOLHOSAS, MANIPULAÇÃO DE ALIMENTOS, SEGURANÇA ALIMENTAR

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERREIRA, M.R e SANTOS, Thiago Sugizaki dos e MAFFEI, Daniele Fernanda. Assessing Brazilian food establishments hygienic handling of leafy vegetables and their microbiological quality. Acta Alimentaria, v. 50, n. 2, p. 189–198, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1556/066.2020.00221. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Ferreira, M. R., Santos, T. S. dos, & Maffei, D. F. (2021). Assessing Brazilian food establishments hygienic handling of leafy vegetables and their microbiological quality. Acta Alimentaria, 50( 2), 189–198. doi:10.1556/066.2020.00221
    • NLM

      Ferreira MR, Santos TS dos, Maffei DF. Assessing Brazilian food establishments hygienic handling of leafy vegetables and their microbiological quality [Internet]. Acta Alimentaria. 2021 ; 50( 2): 189–198.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1556/066.2020.00221
    • Vancouver

      Ferreira MR, Santos TS dos, Maffei DF. Assessing Brazilian food establishments hygienic handling of leafy vegetables and their microbiological quality [Internet]. Acta Alimentaria. 2021 ; 50( 2): 189–198.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1556/066.2020.00221
  • Source: Acta Alimentaria. Unidades: FZEA, ESALQ

    Subjects: CARNES E DERIVADOS, GALINHAS DE CORTE, CARNE MECANICAMENTE SEPARADA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CONTRERAS CASTILLO, Carmen Josefina e TRINDADE, Marco Antonio e FELICIO, P. E. Physical and chemical characterisation of spent hens mechanically separated meat (MSHM) from the brazilian production. Acta Alimentaria, v. 37, n. 2, p. 283-291, 2008Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1556/aalim.37.2008.2.13. Acesso em: 03 nov. 2024.
    • APA

      Contreras Castillo, C. J., Trindade, M. A., & Felicio, P. E. (2008). Physical and chemical characterisation of spent hens mechanically separated meat (MSHM) from the brazilian production. Acta Alimentaria, 37( 2), 283-291. doi:10.1556/aalim.37.2008.2.13
    • NLM

      Contreras Castillo CJ, Trindade MA, Felicio PE. Physical and chemical characterisation of spent hens mechanically separated meat (MSHM) from the brazilian production [Internet]. Acta Alimentaria. 2008 ; 37( 2): 283-291.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1556/aalim.37.2008.2.13
    • Vancouver

      Contreras Castillo CJ, Trindade MA, Felicio PE. Physical and chemical characterisation of spent hens mechanically separated meat (MSHM) from the brazilian production [Internet]. Acta Alimentaria. 2008 ; 37( 2): 283-291.[citado 2024 nov. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1556/aalim.37.2008.2.13

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024