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  • Source: World Journal of Microbiology & Biotechnology. Unidade: ESALQ

    Subjects: LEVEDURAS, AFLATOXINAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      BAPTISTA, A. S. et al. The capacity of manno-oligosaccharides, thermolysed yeast and active yeast to attenuate aflatoxicosis. World Journal of Microbiology & Biotechnology, v. 20, p. 475-481, 2004Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1023/b:wibi.0000040397.48873.3b. Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Baptista, A. S., Horii, J., Calori-Domingues, M. A., Glória, E. M. da, Salgado, J. M., & Vizioli, M. R. (2004). The capacity of manno-oligosaccharides, thermolysed yeast and active yeast to attenuate aflatoxicosis. World Journal of Microbiology & Biotechnology, 20, 475-481. doi:10.1023/b:wibi.0000040397.48873.3b
    • NLM

      Baptista AS, Horii J, Calori-Domingues MA, Glória EM da, Salgado JM, Vizioli MR. The capacity of manno-oligosaccharides, thermolysed yeast and active yeast to attenuate aflatoxicosis [Internet]. World Journal of Microbiology & Biotechnology. 2004 ; 20 475-481.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1023/b:wibi.0000040397.48873.3b
    • Vancouver

      Baptista AS, Horii J, Calori-Domingues MA, Glória EM da, Salgado JM, Vizioli MR. The capacity of manno-oligosaccharides, thermolysed yeast and active yeast to attenuate aflatoxicosis [Internet]. World Journal of Microbiology & Biotechnology. 2004 ; 20 475-481.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1023/b:wibi.0000040397.48873.3b
  • Source: Scientia Agricola. Unidade: ESALQ

    Subjects: LEVEDURAS, MICOTOXINAS, FUNGOS TOXICOGÊNICOS, CONTAMINAÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BAPTISTA, A. S. et al. Thermolysed and active yeast to reduce the toxicity of aflatoxin. Scientia Agricola, v. 59, n. abr./ju, p. 257-260, 2002Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0103-90162002000200008. Acesso em: 07 set. 2024.
    • APA

      Baptista, A. S., Horii, J., Calori-Domingues, M. A., Glória, E. M. da, Salgado, J. M., & Vizioli, M. R. (2002). Thermolysed and active yeast to reduce the toxicity of aflatoxin. Scientia Agricola, 59( abr./ju), 257-260. doi:10.1590/s0103-90162002000200008
    • NLM

      Baptista AS, Horii J, Calori-Domingues MA, Glória EM da, Salgado JM, Vizioli MR. Thermolysed and active yeast to reduce the toxicity of aflatoxin [Internet]. Scientia Agricola. 2002 ;59( abr./ju): 257-260.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162002000200008
    • Vancouver

      Baptista AS, Horii J, Calori-Domingues MA, Glória EM da, Salgado JM, Vizioli MR. Thermolysed and active yeast to reduce the toxicity of aflatoxin [Internet]. Scientia Agricola. 2002 ;59( abr./ju): 257-260.[citado 2024 set. 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162002000200008

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