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  • Source: Water Science and Technology. Unidades: FZEA, EESC

    Subjects: EFLUENTES, REATORES ANAERÓBIOS, METANO, EFEITO ESTUFA, ÁGUAS RESIDUÁRIAS

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    • ABNT

      SANTOS, Cássio Minghini Quirino dos et al. Use of spray nozzles to recover dissolved methane from an Upflow Anaerobic Sludge Blanket (UASB) reactor effluent. Water Science and Technology, v. 85, n. 5, p. 1538-1548, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2166/wst.2022.028. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Santos, C. M. Q. dos, Ditchfield, C., Tommaso, G., & Ribeiro, R. (2022). Use of spray nozzles to recover dissolved methane from an Upflow Anaerobic Sludge Blanket (UASB) reactor effluent. Water Science and Technology, 85( 5), 1538-1548. doi:10.2166/wst.2022.028
    • NLM

      Santos CMQ dos, Ditchfield C, Tommaso G, Ribeiro R. Use of spray nozzles to recover dissolved methane from an Upflow Anaerobic Sludge Blanket (UASB) reactor effluent [Internet]. Water Science and Technology. 2022 ; 85( 5): 1538-1548.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.2166/wst.2022.028
    • Vancouver

      Santos CMQ dos, Ditchfield C, Tommaso G, Ribeiro R. Use of spray nozzles to recover dissolved methane from an Upflow Anaerobic Sludge Blanket (UASB) reactor effluent [Internet]. Water Science and Technology. 2022 ; 85( 5): 1538-1548.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.2166/wst.2022.028
  • Source: Journal of Food Measurement and Characterization. Unidade: FZEA

    Subjects: REOLOGIA, COCO, POLPA

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    • ABNT

      KANZAWA, Cinthia Yuka et al. Comparison of rheological models to explain flow behavior of green coconut pulp: effect of maturation stage and temperature. Journal of Food Measurement and Characterization, v. 15, p. 3133-3142, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s11694-021-00891-0. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Kanzawa, C. Y., Makishi, F., Moraes, I. C. F., Ribeiro, R., & Ditchfield, C. (2021). Comparison of rheological models to explain flow behavior of green coconut pulp: effect of maturation stage and temperature. Journal of Food Measurement and Characterization, 15, 3133-3142. doi:10.1007/s11694-021-00891-0
    • NLM

      Kanzawa CY, Makishi F, Moraes ICF, Ribeiro R, Ditchfield C. Comparison of rheological models to explain flow behavior of green coconut pulp: effect of maturation stage and temperature [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2021 ; 15 3133-3142.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-021-00891-0
    • Vancouver

      Kanzawa CY, Makishi F, Moraes ICF, Ribeiro R, Ditchfield C. Comparison of rheological models to explain flow behavior of green coconut pulp: effect of maturation stage and temperature [Internet]. Journal of Food Measurement and Characterization. 2021 ; 15 3133-3142.[citado 2024 ago. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s11694-021-00891-0
  • Source: Anais. Conference titles: Simpósio de Graduação da FZEA. Unidade: FZEA

    Subjects: ENSINO E APRENDIZAGEM, MOTIVAÇÃO DO ALUNO, TRABALHO EM GRUPO

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    • ABNT

      DITCHFIELD, Cynthia et al. Experiência de aplicação do ensino baseado em projetos no curso de engenharia de alimentos da USP. 2016, Anais.. Pirassununga: FZEA/USP, 2016. Disponível em: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2016/12/anais_I_simposio_graduacao_fzea_setembro_2016.pdf. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Ditchfield, C., Ribeiro, R., Makishi, F., & Oliveira, A. L. de. (2016). Experiência de aplicação do ensino baseado em projetos no curso de engenharia de alimentos da USP. In Anais. Pirassununga: FZEA/USP. Recuperado de http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2016/12/anais_I_simposio_graduacao_fzea_setembro_2016.pdf
    • NLM

      Ditchfield C, Ribeiro R, Makishi F, Oliveira AL de. Experiência de aplicação do ensino baseado em projetos no curso de engenharia de alimentos da USP [Internet]. Anais. 2016 ;[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2016/12/anais_I_simposio_graduacao_fzea_setembro_2016.pdf
    • Vancouver

      Ditchfield C, Ribeiro R, Makishi F, Oliveira AL de. Experiência de aplicação do ensino baseado em projetos no curso de engenharia de alimentos da USP [Internet]. Anais. 2016 ;[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://www.fzea.usp.br/wp-content/uploads/2016/12/anais_I_simposio_graduacao_fzea_setembro_2016.pdf
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso de Graduação da Universidade de São Paulo. Unidade: FZEA

    Subjects: ENSINO E APRENDIZAGEM, ENGENHARIA DE ALIMENTOS, GESTÃO DE PROJETOS, APRENDIZAGEM ORGANIZACIONAL

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    • ABNT

      MAKISHI, Fausto et al. Ensino baseado em projetos: experiências e aprendizados de 11 anos de estratégia de aprendizado cooperativo no curso de engenharia de alimentos da Universidade de São Paulo. 2016, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Graduação da Universidade de São Paulo, 2016. Disponível em: http://biton.uspnet.usp.br/cgrad/wp-content/uploads/2016/10/anais_congresso_graduacao_usp_2016.pdf. Acesso em: 06 ago. 2024.
    • APA

      Makishi, F., Ribeiro, R., Oliveira, A. L. de, & Ditchfield, C. (2016). Ensino baseado em projetos: experiências e aprendizados de 11 anos de estratégia de aprendizado cooperativo no curso de engenharia de alimentos da Universidade de São Paulo. In Anais. São Paulo: Pró-Reitoria de Graduação da Universidade de São Paulo. Recuperado de http://biton.uspnet.usp.br/cgrad/wp-content/uploads/2016/10/anais_congresso_graduacao_usp_2016.pdf
    • NLM

      Makishi F, Ribeiro R, Oliveira AL de, Ditchfield C. Ensino baseado em projetos: experiências e aprendizados de 11 anos de estratégia de aprendizado cooperativo no curso de engenharia de alimentos da Universidade de São Paulo [Internet]. Anais. 2016 ;[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://biton.uspnet.usp.br/cgrad/wp-content/uploads/2016/10/anais_congresso_graduacao_usp_2016.pdf
    • Vancouver

      Makishi F, Ribeiro R, Oliveira AL de, Ditchfield C. Ensino baseado em projetos: experiências e aprendizados de 11 anos de estratégia de aprendizado cooperativo no curso de engenharia de alimentos da Universidade de São Paulo [Internet]. Anais. 2016 ;[citado 2024 ago. 06 ] Available from: http://biton.uspnet.usp.br/cgrad/wp-content/uploads/2016/10/anais_congresso_graduacao_usp_2016.pdf

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