Effect of pasteurization temperature on stability of an acidified sugarcane juice beverage (2014)
Source: Ciência e Agrotecnologia. Unidade: FZEA
Subjects: BEBIDAS NÃO ALCOÓLICAS (QUALIDADE), CANA-DE-AÇÚCAR, PASTEURIZAÇÃO, VIDA-DE-PRATELEIRA, CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS
ABNT
KUNITAKE, Mariana Tomie et al. Effect of pasteurization temperature on stability of an acidified sugarcane juice beverage. Ciência e Agrotecnologia, v. 38, n. 6, p. 554-561, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1413-70542014000600004. Acesso em: 18 nov. 2024.APA
Kunitake, M. T., Ditchfield, C., Silva, C. O. da, & Petrus, R. R. (2014). Effect of pasteurization temperature on stability of an acidified sugarcane juice beverage. Ciência e Agrotecnologia, 38( 6), 554-561. doi:10.1590/S1413-70542014000600004NLM
Kunitake MT, Ditchfield C, Silva CO da, Petrus RR. Effect of pasteurization temperature on stability of an acidified sugarcane juice beverage [Internet]. Ciência e Agrotecnologia. 2014 ; 38( 6): 554-561.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1413-70542014000600004Vancouver
Kunitake MT, Ditchfield C, Silva CO da, Petrus RR. Effect of pasteurization temperature on stability of an acidified sugarcane juice beverage [Internet]. Ciência e Agrotecnologia. 2014 ; 38( 6): 554-561.[citado 2024 nov. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1413-70542014000600004