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ABNT
SOUZA, Terezinha Teixeira de et al. Age at weaning of lambs raised in an intensive production system. Animal Production Science, p. 1-11, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1071/AN23213. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Souza, T. T. de, Vicente, A. C. S., Ferraz Junior, M. V. C., Assis, R. G. de, Sturion, T. U., Carlis, M. S. de P., et al. (2023). Age at weaning of lambs raised in an intensive production system. Animal Production Science, 1-11. doi:10.1071/AN23213
NLM
Souza TT de, Vicente ACS, Ferraz Junior MVC, Assis RG de, Sturion TU, Carlis MS de P, Cunha AR, Silva TAS da, Polizel DM, Comelli JH, Biava JS, Pires AV, Ferreira EM. Age at weaning of lambs raised in an intensive production system [Internet]. Animal Production Science. 2023 ; 1-11.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1071/AN23213
Vancouver
Souza TT de, Vicente ACS, Ferraz Junior MVC, Assis RG de, Sturion TU, Carlis MS de P, Cunha AR, Silva TAS da, Polizel DM, Comelli JH, Biava JS, Pires AV, Ferreira EM. Age at weaning of lambs raised in an intensive production system [Internet]. Animal Production Science. 2023 ; 1-11.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1071/AN23213
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ABNT
MAZZERO, L et al. Effect of a feed additive based on organic acids and tangerine wort (Citrus reticulata) as growth promoter for broiler chickens. Brazilian Journal of Poultry Science, v. 25, n. 2, p. 1-6, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2022-1708. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Mazzero, L., Andrade, J. M. de M., Moreira Jr, H., Valvano, I. M., & Menten, J. F. M. (2023). Effect of a feed additive based on organic acids and tangerine wort (Citrus reticulata) as growth promoter for broiler chickens. Brazilian Journal of Poultry Science, 25( 2), 1-6. doi:10.1590/1806-9061-2022-1708
NLM
Mazzero L, Andrade JM de M, Moreira Jr H, Valvano IM, Menten JFM. Effect of a feed additive based on organic acids and tangerine wort (Citrus reticulata) as growth promoter for broiler chickens [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2023 ; 25( 2): 1-6.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2022-1708
Vancouver
Mazzero L, Andrade JM de M, Moreira Jr H, Valvano IM, Menten JFM. Effect of a feed additive based on organic acids and tangerine wort (Citrus reticulata) as growth promoter for broiler chickens [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2023 ; 25( 2): 1-6.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2022-1708
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ABNT
SEDANO, Anderson Aparecido et al. Perfil de ácidos graxos e teores de EPA e DHA no lombo (Longissimus dorsi) de suínos alimentados com dietas com teores crescentes de farinha de microalga (Schizochytrium SP.) por diferentes períodos. 2023, Anais.. Campinas, SP: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.cbna.com.br/Eventos/ANAIS. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Sedano, A. A., Milani, N. C., Paula, V. R. C. de, Azevedo, C. P. F., Vaz, T. A. C., Moreira Júnior, H., et al. (2023). Perfil de ácidos graxos e teores de EPA e DHA no lombo (Longissimus dorsi) de suínos alimentados com dietas com teores crescentes de farinha de microalga (Schizochytrium SP.) por diferentes períodos. In A Nutrição e as demandas do consumidor : bem-estar animal e meio ambiente. Trabalho 3. Campinas, SP: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.cbna.com.br/Eventos/ANAIS
NLM
Sedano AA, Milani NC, Paula VRC de, Azevedo CPF, Vaz TAC, Moreira Júnior H, Santos ET, Oliveira SR de, Contreras Castillo CJ, Ruiz U dos S. Perfil de ácidos graxos e teores de EPA e DHA no lombo (Longissimus dorsi) de suínos alimentados com dietas com teores crescentes de farinha de microalga (Schizochytrium SP.) por diferentes períodos [Internet]. A Nutrição e as demandas do consumidor : bem-estar animal e meio ambiente. Trabalho 3. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.cbna.com.br/Eventos/ANAIS
Vancouver
Sedano AA, Milani NC, Paula VRC de, Azevedo CPF, Vaz TAC, Moreira Júnior H, Santos ET, Oliveira SR de, Contreras Castillo CJ, Ruiz U dos S. Perfil de ácidos graxos e teores de EPA e DHA no lombo (Longissimus dorsi) de suínos alimentados com dietas com teores crescentes de farinha de microalga (Schizochytrium SP.) por diferentes períodos [Internet]. A Nutrição e as demandas do consumidor : bem-estar animal e meio ambiente. Trabalho 3. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.cbna.com.br/Eventos/ANAIS
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ABNT
GUEDES, Patrícia Madalena San Gregório. Os efeitos nocivos da restrição alimentar na qualidade óssea e na placa de crescimento da tíbia de ratos são parcialmente revertidos pela realimentação. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17142/tde-15022024-122723/. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Guedes, P. M. S. G. (2023). Os efeitos nocivos da restrição alimentar na qualidade óssea e na placa de crescimento da tíbia de ratos são parcialmente revertidos pela realimentação (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17142/tde-15022024-122723/
NLM
Guedes PMSG. Os efeitos nocivos da restrição alimentar na qualidade óssea e na placa de crescimento da tíbia de ratos são parcialmente revertidos pela realimentação [Internet]. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17142/tde-15022024-122723/
Vancouver
Guedes PMSG. Os efeitos nocivos da restrição alimentar na qualidade óssea e na placa de crescimento da tíbia de ratos são parcialmente revertidos pela realimentação [Internet]. 2023 ;[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/17/17142/tde-15022024-122723/
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ABNT
SILVA NETO, João Barbosa da et al. Weighted genomic prediction for growth and carcass-related traits in Nelore cattle. Animal Genetics, v. 54, n. 3, p. 271-283, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/age.13310. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Silva Neto, J. B. da, Peripolli, E., Pereira, A. S. C., Stafuzza, N. B., Lôbo, R. B., Fukumasu, H., et al. (2023). Weighted genomic prediction for growth and carcass-related traits in Nelore cattle. Animal Genetics, 54( 3), 271-283. doi:10.1111/age.13310
NLM
Silva Neto JB da, Peripolli E, Pereira ASC, Stafuzza NB, Lôbo RB, Fukumasu H, Ferraz JBS, Baldi F. Weighted genomic prediction for growth and carcass-related traits in Nelore cattle [Internet]. Animal Genetics. 2023 ; 54( 3): 271-283.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1111/age.13310
Vancouver
Silva Neto JB da, Peripolli E, Pereira ASC, Stafuzza NB, Lôbo RB, Fukumasu H, Ferraz JBS, Baldi F. Weighted genomic prediction for growth and carcass-related traits in Nelore cattle [Internet]. Animal Genetics. 2023 ; 54( 3): 271-283.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1111/age.13310
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ABNT
CASTRO, M. M et al. Natural growth promoters replacing traditional growth promoters in diets for light replacement pullets: a systematic approach. Brazilian Journal of Poultry Science, v. 25, n. 3, p. 1-14, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2022-1746. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Castro, M. M., Leite, S. C. B., Farias, R. S., Abreu, C. G., Cordeiro, C. N., Freitas, E. R., & Silveira, R. M. F. (2023). Natural growth promoters replacing traditional growth promoters in diets for light replacement pullets: a systematic approach. Brazilian Journal of Poultry Science, 25( 3), 1-14. doi:10.1590/1806-9061-2022-1746
NLM
Castro MM, Leite SCB, Farias RS, Abreu CG, Cordeiro CN, Freitas ER, Silveira RMF. Natural growth promoters replacing traditional growth promoters in diets for light replacement pullets: a systematic approach [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2023 ; 25( 3): 1-14.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2022-1746
Vancouver
Castro MM, Leite SCB, Farias RS, Abreu CG, Cordeiro CN, Freitas ER, Silveira RMF. Natural growth promoters replacing traditional growth promoters in diets for light replacement pullets: a systematic approach [Internet]. Brazilian Journal of Poultry Science. 2023 ; 25( 3): 1-14.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1806-9061-2022-1746
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ABNT
GOUVÊA, Vinícius N et al. Roughage level and supplemental fat for newly received finishing calves: effects on growth performance, health, and physiological responses. Journal of Animal Science, v. 101, p. 1–11, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1093/jas/skac322. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Gouvêa, V. N., Oliveira, M. O., Giacomelli, H. J. M., Colombo, E. A., Batistel, F., Santos, F. A. P., et al. (2023). Roughage level and supplemental fat for newly received finishing calves: effects on growth performance, health, and physiological responses. Journal of Animal Science, 101, 1–11. doi:10.1093/jas/skac322
NLM
Gouvêa VN, Oliveira MO, Giacomelli HJM, Colombo EA, Batistel F, Santos FAP, Duff GC, Marques RS, Cooke RF. Roughage level and supplemental fat for newly received finishing calves: effects on growth performance, health, and physiological responses [Internet]. Journal of Animal Science. 2023 ; 101 1–11.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jas/skac322
Vancouver
Gouvêa VN, Oliveira MO, Giacomelli HJM, Colombo EA, Batistel F, Santos FAP, Duff GC, Marques RS, Cooke RF. Roughage level and supplemental fat for newly received finishing calves: effects on growth performance, health, and physiological responses [Internet]. Journal of Animal Science. 2023 ; 101 1–11.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1093/jas/skac322
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ALVES, Angélica Priscila do Carmo et al. Synbiotic microcapsules of Bacillus subtilis and oat β-glucan on the growth, microbiota, and immunity of Nile tilapia. Aquaculture International, p. 1-20, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s10499-023-01355-6. Acesso em: 10 out. 2024.
APA
Alves, A. P. do C., Orlando, T. M., Oliveira, I. M. de, Libeck, L. T., Silva, K. K. S., Rodrigues, R. A. F., et al. (2023). Synbiotic microcapsules of Bacillus subtilis and oat β-glucan on the growth, microbiota, and immunity of Nile tilapia. Aquaculture International, 1-20. doi:10.1007/s10499-023-01355-6
NLM
Alves AP do C, Orlando TM, Oliveira IM de, Libeck LT, Silva KKS, Rodrigues RAF, Cerozi B da S, Cyrino JEP. Synbiotic microcapsules of Bacillus subtilis and oat β-glucan on the growth, microbiota, and immunity of Nile tilapia [Internet]. Aquaculture International. 2023 ; 1-20.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10499-023-01355-6
Vancouver
Alves AP do C, Orlando TM, Oliveira IM de, Libeck LT, Silva KKS, Rodrigues RAF, Cerozi B da S, Cyrino JEP. Synbiotic microcapsules of Bacillus subtilis and oat β-glucan on the growth, microbiota, and immunity of Nile tilapia [Internet]. Aquaculture International. 2023 ; 1-20.[citado 2024 out. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s10499-023-01355-6