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  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FCFRP

    Assuntos: VITAMINA A (ESTABILIZAÇÃO), ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS, ALIMENTAÇÃO ENTERAL, NUTRIENTES (AVALIAÇÃO)

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    • ABNT

      FÁVARO, Rosa Maria Duarte et al. Stability of vitamin A during storage of enteral feeding formulas. Food Chemistry, v. 126, n. 3, p. 827-830, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.014. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Fávaro, R. M. D., Iha, M. H., Mazzi, T. C., Fávaro, R., & Bianchi, M. de L. P. (2011). Stability of vitamin A during storage of enteral feeding formulas. Food Chemistry, 126( 3), 827-830. doi:10.1016/j.foodchem.2010.09.014
    • NLM

      Fávaro RMD, Iha MH, Mazzi TC, Fávaro R, Bianchi M de LP. Stability of vitamin A during storage of enteral feeding formulas [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 126( 3): 827-830.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.014
    • Vancouver

      Fávaro RMD, Iha MH, Mazzi TC, Fávaro R, Bianchi M de LP. Stability of vitamin A during storage of enteral feeding formulas [Internet]. Food Chemistry. 2011 ; 126( 3): 827-830.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.014
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FSP

    Assuntos: ALHO (PRODUTOS DERIVADOS), ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE), QUALIDADE DE PRODUTOS AO CONSUMIDOR, ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      QUEIROZ, Yara Severino de et al. Garlic (Allium sativum L.) and ready-to-eat garlic products: in vitro antioxidant activity. Food Chemistry, v. 115, n. 1, p. 371-374, 2009Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.11.105. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Queiroz, Y. S. de, Ishimoto, E. Y., Bastos, D. H. M., Sampaio, G. R., & Torres, E. A. F. da S. (2009). Garlic (Allium sativum L.) and ready-to-eat garlic products: in vitro antioxidant activity. Food Chemistry, 115( 1), 371-374. doi:10.1016/j.foodchem.2008.11.105
    • NLM

      Queiroz YS de, Ishimoto EY, Bastos DHM, Sampaio GR, Torres EAF da S. Garlic (Allium sativum L.) and ready-to-eat garlic products: in vitro antioxidant activity [Internet]. Food Chemistry. 2009 ; 115( 1): 371-374.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.11.105
    • Vancouver

      Queiroz YS de, Ishimoto EY, Bastos DHM, Sampaio GR, Torres EAF da S. Garlic (Allium sativum L.) and ready-to-eat garlic products: in vitro antioxidant activity [Internet]. Food Chemistry. 2009 ; 115( 1): 371-374.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.11.105
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: MAIONESE, ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO

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    • ABNT

      MORALES-AIZPURÚA, Isabel Cristina e TENUTA FILHO, Alfredo. Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage. Food Chemistry, v. 89, n. 4, p. 611-615, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.03.016. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Morales-Aizpurúa, I. C., & Tenuta Filho, A. (2005). Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage. Food Chemistry, 89( 4), 611-615. doi:10.1016/j.foodchem.2004.03.016
    • NLM

      Morales-Aizpurúa IC, Tenuta Filho A. Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 4): 611-615.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.03.016
    • Vancouver

      Morales-Aizpurúa IC, Tenuta Filho A. Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 4): 611-615.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.03.016
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: NUTRIÇÃO, FEIJÃO, ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      SHIGA, Tania Misuzu e LAJOLO, Franco Maria e FILISETTI, Tullia Maria Clara Caterina. Changes in the cell wall polysaccharides during storage and hardening of beans. Food Chemistry, v. 84, n. 1, p. 53-64, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(03)00166-3. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Shiga, T. M., Lajolo, F. M., & Filisetti, T. M. C. C. (2003). Changes in the cell wall polysaccharides during storage and hardening of beans. Food Chemistry, 84( 1), 53-64. doi:10.1016/s0308-8146(03)00166-3
    • NLM

      Shiga TM, Lajolo FM, Filisetti TMCC. Changes in the cell wall polysaccharides during storage and hardening of beans [Internet]. Food Chemistry. 2003 ; 84( 1): 53-64.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(03)00166-3
    • Vancouver

      Shiga TM, Lajolo FM, Filisetti TMCC. Changes in the cell wall polysaccharides during storage and hardening of beans [Internet]. Food Chemistry. 2003 ; 84( 1): 53-64.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(03)00166-3

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