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  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: MAIONESE, ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORALES-AIZPURÚA, Isabel Cristina e TENUTA FILHO, Alfredo. Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage. Food Chemistry, v. 89, n. 4, p. 611-615, 2005Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.03.016. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Morales-Aizpurúa, I. C., & Tenuta Filho, A. (2005). Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage. Food Chemistry, 89( 4), 611-615. doi:10.1016/j.foodchem.2004.03.016
    • NLM

      Morales-Aizpurúa IC, Tenuta Filho A. Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 4): 611-615.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.03.016
    • Vancouver

      Morales-Aizpurúa IC, Tenuta Filho A. Oxidation of cholesterol in mayonnaise during storage [Internet]. Food Chemistry. 2005 ; 89( 4): 611-615.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.03.016
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, FEIJÃO, ARMAZENAGEM DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SHIGA, Tania Misuzu e LAJOLO, Franco Maria e FILISETTI, Tullia Maria Clara Caterina. Changes in the cell wall polysaccharides during storage and hardening of beans. Food Chemistry, v. 84, n. 1, p. 53-64, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(03)00166-3. Acesso em: 14 ago. 2024.
    • APA

      Shiga, T. M., Lajolo, F. M., & Filisetti, T. M. C. C. (2003). Changes in the cell wall polysaccharides during storage and hardening of beans. Food Chemistry, 84( 1), 53-64. doi:10.1016/s0308-8146(03)00166-3
    • NLM

      Shiga TM, Lajolo FM, Filisetti TMCC. Changes in the cell wall polysaccharides during storage and hardening of beans [Internet]. Food Chemistry. 2003 ; 84( 1): 53-64.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(03)00166-3
    • Vancouver

      Shiga TM, Lajolo FM, Filisetti TMCC. Changes in the cell wall polysaccharides during storage and hardening of beans [Internet]. Food Chemistry. 2003 ; 84( 1): 53-64.[citado 2024 ago. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0308-8146(03)00166-3

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