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  • Unidade: FZEA

    Subjects: RNA, TRANSCRIÇÃO GÊNICA, FÍGADO, IMUNIDADE, DOENÇAS METABÓLICAS, MÚSCULO ESQUELÉTICO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      FANALLI, Simara Larissa. Effect of the addition of different sources of fatty acids in the pig diet on the transcriptomic profile of different tissues. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-16082022-104944/. Acesso em: 23 jul. 2024.
    • APA

      Fanalli, S. L. (2022). Effect of the addition of different sources of fatty acids in the pig diet on the transcriptomic profile of different tissues (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-16082022-104944/
    • NLM

      Fanalli SL. Effect of the addition of different sources of fatty acids in the pig diet on the transcriptomic profile of different tissues [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jul. 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-16082022-104944/
    • Vancouver

      Fanalli SL. Effect of the addition of different sources of fatty acids in the pig diet on the transcriptomic profile of different tissues [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jul. 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-16082022-104944/

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