Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidades: FCF, IME
Subjects: NUTRIÇÃO, ÁCIDOS GRAXOS
ABNT
MONTEIRO, Vânia Claudia Barros et al. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 13 jul. 2024. , 2006APA
Monteiro, V. C. B., Castro, I. A. de, Barroso, L. P., & Bertolami, M. C. (2006). Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Monteiro VCB, Castro IA de, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 30 res.FCF056.[citado 2024 jul. 13 ]Vancouver
Monteiro VCB, Castro IA de, Barroso LP, Bertolami MC. Effect of eicosapentaenoic anddocosahexaenoic fatty acids supplementation on blood lipids of individuals classified into defferent levels of lipidemia. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 30 res.FCF056.[citado 2024 jul. 13 ]