Source: Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. Conference titles: Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentacao e Nutricao. Unidade: FMRP
ABNT
DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo et al. Nutritional value in rats of beta-carotene added to soybean oil and submitted to heat treatment. 1996, Anais.. Sao Paulo: Sban, 1996. . Acesso em: 17 jul. 2024.APA
Dutra de Oliveira, J. E., Morandi, M. V., Favaro, R. M. D., Jordao Junior, A. A., & Vannucchi, H. (1996). Nutritional value in rats of beta-carotene added to soybean oil and submitted to heat treatment. In Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. Sao Paulo: Sban.NLM
Dutra de Oliveira JE, Morandi MV, Favaro RMD, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Nutritional value in rats of beta-carotene added to soybean oil and submitted to heat treatment. Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. 1996 ;[citado 2024 jul. 17 ]Vancouver
Dutra de Oliveira JE, Morandi MV, Favaro RMD, Jordao Junior AA, Vannucchi H. Nutritional value in rats of beta-carotene added to soybean oil and submitted to heat treatment. Nutricao e Qualidade de Vida; Livro de Resumos. 1996 ;[citado 2024 jul. 17 ]