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  • Source: Revista Brasileira de Farmacognosia. Unidades: IQ, FCF

    Subjects: FLAVONÓIDES, REDES NEURAIS

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    • ABNT

      SCOTTI, Luciana et al. Self-organizing maps and VolSurf approach to predict aldose reductase inhibition by flavonoid compounds. Revista Brasileira de Farmacognosia, v. 21, n. 1, p. 170-180, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0102-695x2011005000028. Acesso em: 12 nov. 2024.
    • APA

      Scotti, L., Fernandes, M. B., Muramatsu, E., Pasqualoto, K. F. M., Emerenciano, V. de P., Tavares, L. C., et al. (2011). Self-organizing maps and VolSurf approach to predict aldose reductase inhibition by flavonoid compounds. Revista Brasileira de Farmacognosia, 21( 1), 170-180. doi:10.1590/S0102-695x2011005000028
    • NLM

      Scotti L, Fernandes MB, Muramatsu E, Pasqualoto KFM, Emerenciano V de P, Tavares LC, Silva MS da, Scotti MT. Self-organizing maps and VolSurf approach to predict aldose reductase inhibition by flavonoid compounds [Internet]. Revista Brasileira de Farmacognosia. 2011 ; 21( 1): 170-180.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0102-695x2011005000028
    • Vancouver

      Scotti L, Fernandes MB, Muramatsu E, Pasqualoto KFM, Emerenciano V de P, Tavares LC, Silva MS da, Scotti MT. Self-organizing maps and VolSurf approach to predict aldose reductase inhibition by flavonoid compounds [Internet]. Revista Brasileira de Farmacognosia. 2011 ; 21( 1): 170-180.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0102-695x2011005000028
  • Source: Revista Brasileira de Farmacognosia. Unidade: FCF

    Subjects: BIOQUÍMICA, BIOTECNOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      GIOIELLI, Luiz Antonio. Óleos e gorduras vegetais: Composição e tecnologia. Revista Brasileira de Farmacognosia, v. 5, n. 2, p. 211-232, 1996Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0102-695x1996000200008. Acesso em: 12 nov. 2024.
    • APA

      Gioielli, L. A. (1996). Óleos e gorduras vegetais: Composição e tecnologia. Revista Brasileira de Farmacognosia, 5( 2), 211-232. doi:10.1590/s0102-695x1996000200008
    • NLM

      Gioielli LA. Óleos e gorduras vegetais: Composição e tecnologia [Internet]. Revista Brasileira de Farmacognosia. 1996 ; 5( 2): 211-232.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-695x1996000200008
    • Vancouver

      Gioielli LA. Óleos e gorduras vegetais: Composição e tecnologia [Internet]. Revista Brasileira de Farmacognosia. 1996 ; 5( 2): 211-232.[citado 2024 nov. 12 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0102-695x1996000200008

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