Source: Livro de resumo. Conference titles: International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food. Unidade: IQSC
Assunto: QUÍMICA INORGÂNICA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NASCIMENTO, Eduardo Sanches Pereira do et al. NMR and EPR evaluation of chemical and biochemical changes in metabolites duringthe Parma ham production process. 2012, Anais.. Netherlands: AMPERE, 2012. . Acesso em: 03 nov. 2024.APA
Nascimento, E. S. P. do, Papa, T. B. R., Ferreira, A. G., & Cardoso, D. R. (2012). NMR and EPR evaluation of chemical and biochemical changes in metabolites duringthe Parma ham production process. In Livro de resumo. Netherlands: AMPERE.NLM
Nascimento ESP do, Papa TBR, Ferreira AG, Cardoso DR. NMR and EPR evaluation of chemical and biochemical changes in metabolites duringthe Parma ham production process. Livro de resumo. 2012 ;[citado 2024 nov. 03 ]Vancouver
Nascimento ESP do, Papa TBR, Ferreira AG, Cardoso DR. NMR and EPR evaluation of chemical and biochemical changes in metabolites duringthe Parma ham production process. Livro de resumo. 2012 ;[citado 2024 nov. 03 ]