Filtros : "Journal of Food Composition and Analysis" "2001" Removido: "IQ012" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: IQ

    Assuntos: QUÍMICA ANALÍTICA, ESPECTROMETRIA, CAFÉ (ANÁLISE QUÍMICA;ANÁLISE;TOXICIDADE), MINERAIS, ALIMENTOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Éder José dos e OLIVEIRA, Elisabeth de. Determination of mineral nutrients and toxic elements in Brazilian soluble coffee by ICP-AES. Journal of Food Composition and Analysis, v. 14, n. 5, p. 523-531, 2001Tradução . . Disponível em: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1012/pdf. Acesso em: 11 set. 2024.
    • APA

      Santos, É. J. dos, & Oliveira, E. de. (2001). Determination of mineral nutrients and toxic elements in Brazilian soluble coffee by ICP-AES. Journal of Food Composition and Analysis, 14( 5), 523-531. Recuperado de http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1012/pdf
    • NLM

      Santos ÉJ dos, Oliveira E de. Determination of mineral nutrients and toxic elements in Brazilian soluble coffee by ICP-AES [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2001 ; 14( 5): 523-531.[citado 2024 set. 11 ] Available from: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1012/pdf
    • Vancouver

      Santos ÉJ dos, Oliveira E de. Determination of mineral nutrients and toxic elements in Brazilian soluble coffee by ICP-AES [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2001 ; 14( 5): 523-531.[citado 2024 set. 11 ] Available from: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1012/pdf
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidades: IQ, FCF

    Assuntos: ANÁLISE DE ALIMENTOS, MEL

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CANO, Cristiane Bonaldi et al. Comparison of methods for determining moisture content of citrus and Eucalyptus Brazilian Honeys by refractometry. Journal of Food Composition and Analysis, v. 14, n. 1, p. 101-109, 2001Tradução . . Disponível em: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2000.0951/pdf. Acesso em: 11 set. 2024.
    • APA

      Cano, C. B., Felsner, M. L., Matos, J. do R., Bruns, R. E., Whatanabe, H. M., & Almeida-Muradian, L. B. de. (2001). Comparison of methods for determining moisture content of citrus and Eucalyptus Brazilian Honeys by refractometry. Journal of Food Composition and Analysis, 14( 1), 101-109. Recuperado de http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2000.0951/pdf
    • NLM

      Cano CB, Felsner ML, Matos J do R, Bruns RE, Whatanabe HM, Almeida-Muradian LB de. Comparison of methods for determining moisture content of citrus and Eucalyptus Brazilian Honeys by refractometry [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2001 ; 14( 1): 101-109.[citado 2024 set. 11 ] Available from: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2000.0951/pdf
    • Vancouver

      Cano CB, Felsner ML, Matos J do R, Bruns RE, Whatanabe HM, Almeida-Muradian LB de. Comparison of methods for determining moisture content of citrus and Eucalyptus Brazilian Honeys by refractometry [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2001 ; 14( 1): 101-109.[citado 2024 set. 11 ] Available from: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2000.0951/pdf
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Assuntos: SOJA, ELISA (TÉCNICAS), PROTEÍNAS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MACEDO SILVA, A. et al. Textured soy protein quantification in commercial hamburger. Journal of Food Composition and Analysis, v. 14, n. 5, p. 469-478, 2001Tradução . . Disponível em: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1014/pdf. Acesso em: 11 set. 2024.
    • APA

      Macedo Silva, A., Shimokomaki, M., Vaz, A. J., Yamamoto, Y. Y., & Tenuta Filho, A. (2001). Textured soy protein quantification in commercial hamburger. Journal of Food Composition and Analysis, 14( 5), 469-478. Recuperado de http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1014/pdf
    • NLM

      Macedo Silva A, Shimokomaki M, Vaz AJ, Yamamoto YY, Tenuta Filho A. Textured soy protein quantification in commercial hamburger [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2001 ; 14( 5): 469-478.[citado 2024 set. 11 ] Available from: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1014/pdf
    • Vancouver

      Macedo Silva A, Shimokomaki M, Vaz AJ, Yamamoto YY, Tenuta Filho A. Textured soy protein quantification in commercial hamburger [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2001 ; 14( 5): 469-478.[citado 2024 set. 11 ] Available from: http://www.idealibrary.com/links/doi/10.1006/jfca.2001.1014/pdf

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024