Mineral profile of brazilian cachaças and other international spirits (1999)
Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: IQSC
Assunto: QUÍMICA
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
NASCIMENTO, Ronaldo Ferreira do et al. Mineral profile of brazilian cachaças and other international spirits. Journal of Food Composition and Analysis, v. 12, p. 17-25, 1999Tradução . . Acesso em: 17 nov. 2024.APA
Nascimento, R. F. do, Bezerra, C. W. B., Furuya, S. M. B., Schultz, M. S., Polastro, L. R., Lima Neto, B. dos S., & Franco, D. W. (1999). Mineral profile of brazilian cachaças and other international spirits. Journal of Food Composition and Analysis, 12, 17-25.NLM
Nascimento RF do, Bezerra CWB, Furuya SMB, Schultz MS, Polastro LR, Lima Neto B dos S, Franco DW. Mineral profile of brazilian cachaças and other international spirits. Journal of Food Composition and Analysis. 1999 ;12 17-25.[citado 2024 nov. 17 ]Vancouver
Nascimento RF do, Bezerra CWB, Furuya SMB, Schultz MS, Polastro LR, Lima Neto B dos S, Franco DW. Mineral profile of brazilian cachaças and other international spirits. Journal of Food Composition and Analysis. 1999 ;12 17-25.[citado 2024 nov. 17 ]