Characterization of fish oils extracted by freezing from freshwater fish viscera (2012)
Conference titles: Aqua. Unidade: FZEASubjects: ÓLEOS DE PEIXE, PEIXES DE ÁGUA DOCE, CONGELAMENTO
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SEGURA, Júlio Guerra et al. Characterization of fish oils extracted by freezing from freshwater fish viscera. 2012, Anais.. Prague, Czech Republic: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2012. . Acesso em: 30 jun. 2024.APA
Segura, J. G., Bragagnolo, N., Simon, S. J. G. B., Balieiro, J. C. de C., Vargas, S. C., & Viegas, E. M. M. (2012). Characterization of fish oils extracted by freezing from freshwater fish viscera. In . Prague, Czech Republic: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Segura JG, Bragagnolo N, Simon SJGB, Balieiro JC de C, Vargas SC, Viegas EMM. Characterization of fish oils extracted by freezing from freshwater fish viscera. 2012 ;[citado 2024 jun. 30 ]Vancouver
Segura JG, Bragagnolo N, Simon SJGB, Balieiro JC de C, Vargas SC, Viegas EMM. Characterization of fish oils extracted by freezing from freshwater fish viscera. 2012 ;[citado 2024 jun. 30 ]