The manufacture of fermented lactic beverages containing guar gum. Rheological properties (2001)
Nome do evento: Congresso Iberoamericano de Ingenieria de Alimentos. Unidade: FCFAssuntos: BIOTECNOLOGIA, REOLOGIA, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS
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ABNT
PENNA, Ana Lúcia Barretto e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. The manufacture of fermented lactic beverages containing guar gum. Rheological properties. 2001, Anais.. Valência: CIBIA, 2001. . Acesso em: 06 nov. 2024.APA
Penna, A. L. B., & Oliveira, M. N. de. (2001). The manufacture of fermented lactic beverages containing guar gum. Rheological properties. In . Valência: CIBIA.NLM
Penna ALB, Oliveira MN de. The manufacture of fermented lactic beverages containing guar gum. Rheological properties. 2001 ;[citado 2024 nov. 06 ]Vancouver
Penna ALB, Oliveira MN de. The manufacture of fermented lactic beverages containing guar gum. Rheological properties. 2001 ;[citado 2024 nov. 06 ]