Filtros : "OLIVEIRA, MARICE NOGUEIRA DE" "Tamine, A. Y." Removido: "Florence, Ana Carolina" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, QUEIJO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALMEIDA, Keila Emilio de e TAMINE, A. Y. e OLIVEIRA, Maricê Nogueira de. Acidification rates of probiotic bacteria in Minas frescal cheese whey. LWT - Food Science and Technology, v. 41, n. 2, p. 311-316, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2007.02.021. Acesso em: 08 ago. 2024.
    • APA

      Almeida, K. E. de, Tamine, A. Y., & Oliveira, M. N. de. (2007). Acidification rates of probiotic bacteria in Minas frescal cheese whey. LWT - Food Science and Technology, 41( 2), 311-316. doi:10.1016/j.lwt.2007.02.021
    • NLM

      Almeida KE de, Tamine AY, Oliveira MN de. Acidification rates of probiotic bacteria in Minas frescal cheese whey [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2007 ; 41( 2): 311-316.[citado 2024 ago. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2007.02.021
    • Vancouver

      Almeida KE de, Tamine AY, Oliveira MN de. Acidification rates of probiotic bacteria in Minas frescal cheese whey [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2007 ; 41( 2): 311-316.[citado 2024 ago. 08 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2007.02.021
  • Source: Dairy Industries International. Unidade: FCF

    Subjects: ADOÇANTES, IOGURTE

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINHEIRO, Marcia Vannucci Silva et al. Effects of different sweeteners in low-calorie yogurts. Dairy Industries International, v. 71, n. 1, p. 27-31, 2006Tradução . . Acesso em: 08 ago. 2024.
    • APA

      Pinheiro, M. V. S., Oliveira, M. N. de, Penna, A. L. B., & Tamine, A. Y. (2006). Effects of different sweeteners in low-calorie yogurts. Dairy Industries International, 71( 1), 27-31.
    • NLM

      Pinheiro MVS, Oliveira MN de, Penna ALB, Tamine AY. Effects of different sweeteners in low-calorie yogurts. Dairy Industries International. 2006 ; 71( 1): 27-31.[citado 2024 ago. 08 ]
    • Vancouver

      Pinheiro MVS, Oliveira MN de, Penna ALB, Tamine AY. Effects of different sweeteners in low-calorie yogurts. Dairy Industries International. 2006 ; 71( 1): 27-31.[citado 2024 ago. 08 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024