Filtros : "BIANCHI, MARIA DE LOURDES PIRES" "International Congress of Nutrition" Limpar


  • Source: Abstracts. Conference titles: International Congress of Nutrition. Unidade: FCFRP

    Assunto: NUTRIÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BIANCHI, Maria de Lourdes Pires e ROCHA, S A E. Hypocholesterolemic effect of shitake (Lentinus edodes) mushroom in rats. 1997, Anais.. Montreal: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1997. . Acesso em: 04 out. 2024.
    • APA

      Bianchi, M. de L. P., & Rocha, S. A. E. (1997). Hypocholesterolemic effect of shitake (Lentinus edodes) mushroom in rats. In Abstracts. Montreal: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Bianchi M de LP, Rocha SAE. Hypocholesterolemic effect of shitake (Lentinus edodes) mushroom in rats. Abstracts. 1997 ;[citado 2024 out. 04 ]
    • Vancouver

      Bianchi M de LP, Rocha SAE. Hypocholesterolemic effect of shitake (Lentinus edodes) mushroom in rats. Abstracts. 1997 ;[citado 2024 out. 04 ]
  • Source: Abstracts. Conference titles: International Congress of Nutrition. Unidades: FCFRP, FMRP

    Assunto: FARMÁCIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BIANCHI, Maria de Lourdes Pires e SANTOS, J E e DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo. Biovailability of dietary iron from four processed soy products in anemic rats. 1989, Anais.. Seoul: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 1989. . Acesso em: 04 out. 2024.
    • APA

      Bianchi, M. de L. P., Santos, J. E., & Dutra de Oliveira, J. E. (1989). Biovailability of dietary iron from four processed soy products in anemic rats. In Abstracts. Seoul: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Bianchi M de LP, Santos JE, Dutra de Oliveira JE. Biovailability of dietary iron from four processed soy products in anemic rats. Abstracts. 1989 ;[citado 2024 out. 04 ]
    • Vancouver

      Bianchi M de LP, Santos JE, Dutra de Oliveira JE. Biovailability of dietary iron from four processed soy products in anemic rats. Abstracts. 1989 ;[citado 2024 out. 04 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024