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ABNT
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. . São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. . Acesso em: 14 set. 2024. , 2021
APA
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. (2021). Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM.
NLM
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. 2021 ;[citado 2024 set. 14 ]
Vancouver
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 31. 2021 ;[citado 2024 set. 14 ]
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ABNT
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 30. . São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. . Acesso em: 14 set. 2024. , 2019
APA
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 30. (2019). Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 30. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM.
NLM
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 30. 2019 ;[citado 2024 set. 14 ]
Vancouver
Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM, 30. 2019 ;[citado 2024 set. 14 ]
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ABNT
CORDEIRO, Yonara de Gouveia et al. Antineoplastic effect of procyanidin-rich extract of lafoensia pacari in lung carcinoma cells. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 62, p. 1-13, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2019160638. Acesso em: 14 set. 2024.
APA
Cordeiro, Y. de G., Rochetti, A. L., Souza, V. C., Silva, E. R. da, Scatolini, A. M., Genovese, M. I., et al. (2019). Antineoplastic effect of procyanidin-rich extract of lafoensia pacari in lung carcinoma cells. Brazilian Archives of Biology and Technology, 62, 1-13. doi:10.1590/1678-4324-2019160638
NLM
Cordeiro Y de G, Rochetti AL, Souza VC, Silva ER da, Scatolini AM, Genovese MI, Yasui GS, Fukumasu H. Antineoplastic effect of procyanidin-rich extract of lafoensia pacari in lung carcinoma cells [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2019 ; 62 1-13.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2019160638
Vancouver
Cordeiro Y de G, Rochetti AL, Souza VC, Silva ER da, Scatolini AM, Genovese MI, Yasui GS, Fukumasu H. Antineoplastic effect of procyanidin-rich extract of lafoensia pacari in lung carcinoma cells [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2019 ; 62 1-13.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-4324-2019160638
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ABNT
COMUNIAN, Talita Aline et al. Effect of different polysaccharides and crosslinkers on echium oil microcapsules. Carbohydrate Polymers, v. 150, p. 319-329, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2016.05.044. Acesso em: 14 set. 2024.
APA
Comunian, T. A., Gomez Estaca, J., Ferro Furtado, R., Conceicao, G. J. A. da, Moraes, I. C. F., Castro, I. A. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2016). Effect of different polysaccharides and crosslinkers on echium oil microcapsules. Carbohydrate Polymers, 150, 319-329. doi:10.1016/j.carbpol.2016.05.044
NLM
Comunian TA, Gomez Estaca J, Ferro Furtado R, Conceicao GJA da, Moraes ICF, Castro IA de, Fávaro-Trindade CS. Effect of different polysaccharides and crosslinkers on echium oil microcapsules [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2016 ; 150 319-329.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2016.05.044
Vancouver
Comunian TA, Gomez Estaca J, Ferro Furtado R, Conceicao GJA da, Moraes ICF, Castro IA de, Fávaro-Trindade CS. Effect of different polysaccharides and crosslinkers on echium oil microcapsules [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2016 ; 150 319-329.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2016.05.044
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ABNT
SOUZA, Volnei Brito de et al. Functional properties and stability of spray-dried pigments from Bordo grape (Vitis labrusca) winemaking pomace. Food Chemistry, v. 164, p. 380-386, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.05.049. Acesso em: 14 set. 2024.
APA
Souza, V. B. de, Fujita, A., Thomazini, M., Silva, E. R. da, Lucon Júnior, J. F., Genovese, M. I., & Fávaro-Trindade, C. S. (2014). Functional properties and stability of spray-dried pigments from Bordo grape (Vitis labrusca) winemaking pomace. Food Chemistry, 164, 380-386. doi:10.1016/j.foodchem.2014.05.049
NLM
Souza VB de, Fujita A, Thomazini M, Silva ER da, Lucon Júnior JF, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Functional properties and stability of spray-dried pigments from Bordo grape (Vitis labrusca) winemaking pomace [Internet]. Food Chemistry. 2014 ; 164 380-386.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.05.049
Vancouver
Souza VB de, Fujita A, Thomazini M, Silva ER da, Lucon Júnior JF, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Functional properties and stability of spray-dried pigments from Bordo grape (Vitis labrusca) winemaking pomace [Internet]. Food Chemistry. 2014 ; 164 380-386.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.05.049
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ABNT
SILVA, Mariana Casagrande et al. Use of the jabuticaba (Myrciaria cauliflora) depulping residue to produce a natural pigment powder with functional properties. LWT - Food Science and Technology, v. 55, n. Ja 2014, p. 203-209, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.08.026. Acesso em: 14 set. 2024.
APA
Silva, M. C., Souza, V. B. de, Thomazini, M., Silva, E. R. da, Smaniotto, T., Carvalho, R. A. de, et al. (2014). Use of the jabuticaba (Myrciaria cauliflora) depulping residue to produce a natural pigment powder with functional properties. LWT - Food Science and Technology, 55( Ja 2014), 203-209. doi:10.1016/j.lwt.2013.08.026
NLM
Silva MC, Souza VB de, Thomazini M, Silva ER da, Smaniotto T, Carvalho RA de, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Use of the jabuticaba (Myrciaria cauliflora) depulping residue to produce a natural pigment powder with functional properties [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2014 ; 55( Ja 2014): 203-209.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.08.026
Vancouver
Silva MC, Souza VB de, Thomazini M, Silva ER da, Smaniotto T, Carvalho RA de, Genovese MI, Fávaro-Trindade CS. Use of the jabuticaba (Myrciaria cauliflora) depulping residue to produce a natural pigment powder with functional properties [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2014 ; 55( Ja 2014): 203-209.[citado 2024 set. 14 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2013.08.026