Source: Anais. Conference titles: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidades: FZEA, CENA
Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS, RADIAÇÃO GAMA, CARNES E DERIVADOS
ABNT
FREGONESI, Raul Pereira et al. Effect of gamma radiation on microbiological stability of vacuum packaged lamb meat sored under refrigeration. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 10 nov. 2024.APA
Fregonesi, R. P., Portes, R. de G., Gonçalves, C. B., Freire, M. T. de A., Arthur, V., Fernandes, A. M., & Trindade, M. A. (2012). Effect of gamma radiation on microbiological stability of vacuum packaged lamb meat sored under refrigeration. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos.NLM
Fregonesi RP, Portes R de G, Gonçalves CB, Freire MT de A, Arthur V, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of gamma radiation on microbiological stability of vacuum packaged lamb meat sored under refrigeration. Anais. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]Vancouver
Fregonesi RP, Portes R de G, Gonçalves CB, Freire MT de A, Arthur V, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of gamma radiation on microbiological stability of vacuum packaged lamb meat sored under refrigeration. Anais. 2012 ;[citado 2024 nov. 10 ]