Source: Anais da Academia Brasileira de Ciências. Unidade: IQ
Subjects: ANTIOXIDANTES (ATIVIDADE), ÁCIDOS ASCÓRBICOS, COCO
ABNT
SANTOS, Joao L. A et al. Evaluation of chemical constituents and antioxidant activity of coconut water (Cocus nucifera L.) and caffeic acid in cell culture. Anais da Academia Brasileira de Ciências, v. 85, n. 4, p. 1235-1246, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0001-37652013105312. Acesso em: 17 nov. 2024.APA
Santos, J. L. A., Bispo, V. da S., Filho, A. B. C., Pinto, I. F. D., Dantas, L. S., Vasconcelos, D. F., et al. (2013). Evaluation of chemical constituents and antioxidant activity of coconut water (Cocus nucifera L.) and caffeic acid in cell culture. Anais da Academia Brasileira de Ciências, 85( 4), 1235-1246. doi:10.1590/0001-37652013105312NLM
Santos JLA, Bispo V da S, Filho ABC, Pinto IFD, Dantas LS, Vasconcelos DF, Abreu FF, Melo DA, Matos IA, Freitas FP, Gomes OF, Medeiros MHG de, Matos HR. Evaluation of chemical constituents and antioxidant activity of coconut water (Cocus nucifera L.) and caffeic acid in cell culture [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2013 ; 85( 4): 1235-1246.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0001-37652013105312Vancouver
Santos JLA, Bispo V da S, Filho ABC, Pinto IFD, Dantas LS, Vasconcelos DF, Abreu FF, Melo DA, Matos IA, Freitas FP, Gomes OF, Medeiros MHG de, Matos HR. Evaluation of chemical constituents and antioxidant activity of coconut water (Cocus nucifera L.) and caffeic acid in cell culture [Internet]. Anais da Academia Brasileira de Ciências. 2013 ; 85( 4): 1235-1246.[citado 2024 nov. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0001-37652013105312